Neodoljiva sličnost

Bujno poprsje istaknula je u uskoj haljini, a na usporedbe sa slavnom kolegicom odgovara samo sa smiješkom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Haley Bennett bila je pravi mamac za poglede na promociji jednog mjuzikla u New Yorku, a za njom su se svi okretali zbog haljine u koju je uskočila.

Glumica Haley Bennett bila je pravi mamac za poglede na promociji mjuzikla "Cyrano" u New Yorku ovoga tjedna, a za sve je zaslužna haljina u kojoj je stala pred fotografe.

34-godišnja Haley je istaknula svoje bujno poprsje u uskoj crnoj haljini golih ramena te je veselo pozirala znatiželjnim fotografima. Stil je upotpunila golemim zlatnim naušnicama i jednostavnom frizurom, a mnogi su se složili da je zaista zablistala u ovom izdanju.

Bennett je zvijezda nekoliko serija i filmova, a od samih početaka karijere ostavila je upečatljiv dojam, i to zbog neobične situacije.

Naime, prije nekoliko godina svi su primijetili kako neodoljivo nalikuje na kolegicu Jennifer Lawrence te su se društvenim mrežama počele širiti poruke da bi je Jennifer mogla angažirati kao dvojnicu.

I ona sama je jednom prilikom komentirala da su je zaustavljali na ulici i tražili njezin autogram, ali samo zato što su mislili da je Lawrence. Našalila se i da bi mogla napraviti skandal, a da nitko ni ne shvati da se radi o njoj, već o njezinoj kolegici.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin +7 Dino Merlin - 4 Zanimljivosti Rijetki znaju tko je i kako izgleda sin Dine Merlina, očev je veliki ponos, no u javnosti se ne voli pojavljivati!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) +2 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Nekad i sad Žena čijoj su se ljepoti nekad svi divili uhvaćena u rijetkom izlasku, skriva se zbog operacija koje su joj potpuno izmijenile lice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene