Dobio zanimljive komentare

Prepoznajete li jednog od naših najzgodnijih glumaca, ovo je fotka njegove prve kazališne predstave?

Goran Bogdan - 4 Goran Bogdan - 4 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan - 4 Goran Bogdan u filmu - 1 +0 Goran Bogdan u filmu - 2 Galerija

Naš uspješni glumac Goran Bogdan objavio je na Instagramu fotografiju sa svoje prve kazališne predstave, a mnogi na nisu uspjeli prepoznati na prvi pogled.

Goran Bogdan prisjetio se svojih davnih glumačkih i kazališnih početaka pa je s pratiteljima na Instagramu podijelio fotografiju sa svoje prve predstave.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan "Daleko bilo" Goran Bogdan komentirao je srpskog kolegu nakon što je izbačen iz svjetske hit-serije: "Miloš kojeg ja poznajem..."

Danas 40-godišnji Goran na zanimljivoj crno-bijeloj fotografiji pozira s još dvojicom kolega u Širokom Brijegu, a svi su odjeveni u tradicionalne kostime.

"Iz moje prve predstave", napisao je kratko uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

"Hajduci i uskoci", "Kao djevojčica", "Vanvremenski", "Baš slatko", "Fenomenalno", "Što je muškarac bez brkova, haha?", "Nevjerojatno dobar glumac", "Cure vole kada brkovi žare, super", komentari su koje je dobio nakon objave.

Od prve predstave pa sve do danas, Goran je odigrao brojne druge, snimio uspješne serije i filmove, a jedan od njegovih posljednjih filmova "Otac" donio mu je prošle godine nominaciju za najboljeg europskog glumca čime je time je ujedno postao i prvi hrvatski glumac koji je bio nominiran u toj kategoriji. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene