Borba s bolešću

Glumica iskreno: 'Nisam jela 10 dana, od 12-te godine bila sam na dijeti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga slavne voditeljice Ellen DeGeneres otkrila je istinu o svojoj borbi s bolešću.

Glumica Portia de Rossi, supruga voditeljice Ellen DeGeneres otvoreno je progovorila o svojoj borbi s bulimijom i patnjama kroz koje je prolazila kao djevojčica.

Pogledaj i ovo Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Ne mari za njih? Stigle je najgore glasine u zadnjih 30 godina, ali ona razmjenjuje poljupce s 15 godina mlađom suprugom

Nebesko iznenađenje za godišnjicu!

'Osjećala sam veliku odgovornost kada sam sa 12 godina prvi puta postala model. Moj agent mi je rekako kako moram na dijetu. 10 dana nisam jela apsolutno ništa', ispričala je šokantnu priču glumica.

'Kao djete pokušavala sam biti seksi i pozirati, a ostale djevojke smijale su se mojim nepočupanim obrvama. Kada se revija završila, ušla sam u auto i pojela cijelu vrećicu omiljenih slatkiša. Odmah sam se pokajala jer sam na taj način uništila dvotjedno gladovanje', priznala je Portia.

Hoće li im ovo pomoći da spase brak nakon navodne nevjere?

12-to godišnja djevojčica bila je uvjerena kako je napravila veliku grešku time što je pojela slatkiše. 'Odam sam se ispovraćala. To je uklonilo hranu iz mog želuca, ali nije uklonilo osjećaj srama'.

Glumica je kroz iste probleme prolazila i 1998. kada je dobila ulogu u seriji 'Ally McBeal'. Željela je smanjiti svoj konfekcijski broj, nije jela baš ništa i pila je po 20 laksativa dnevno. 

Pakao kroz koji je prolazila opisala je i u svojoj biografiju koju je objavila 2011. godine. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene