podijelila lijepe vijesti

Ljubavnu idilu para iz hit-serije prekinula je strašna tragedija, ona se dugo oporavljala od šoka, a sada je sretnija nego ikad!

Lea Michele i Cory Monteith Lea Michele i Cory Monteith Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Michele Lea Michele Lea Michele Lea Michele i Zandy Reich Lea Michele i Cory Monteith Lea Michele Lea Michele Lea Michele i Zandy Reich Lea Michele Lea Michele (Foto: Profimedia) +13 Lea Michele (Foto: Profimedia) Galerija

Lea Michele otkrila je da čeka drugo dijete sa suprugom Zandyjem Reichom, s kojim već ima i trogodišnjeg sinčića Evera Lea.

Zvijezda serije "Glee", glumica Lea Michele (37), na Instagramu je podijelila sretne vijesti.

Glumica je nizom fotografija na kojima ponosno pokazuje trudnički trbuh otkrila da čeka drugo dijete sa suprugom Zandyjem Reichom, direktorom modne kompanije AYR.

"Mama, tata i Ever su presretni", napisala je, a uslijedila je lavina čestitki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lea Michele (@leamichele)

Par zajedno već ima trogodišnjeg sinčića Evera Lea, a drugo dijete su dugo priželjkivali.

"Naš put dolaska Ever na ovaj svijet nije bio lak. Zbog policističkih jajnika jako sam krvarila i morala sam nekoliko puta spašavati trudnoću‘, ispričala je u razgovoru s Katherine Schwarzenegger uživo na društvenim mrežama 2022. godine, a tada je otkrila kako ponovo pokušava zatrudnjeti.

Glumica se malo prije rođenja prvog djeteta našla i u središtu skandala, nakon što su njezine bivše kolegice izjavile da ih je maltretirala dok su snimali seriju "Glee". Michele se svima ispričala, no zbog rasizma i maltretiranja kolegica na setu otkazane su joj neke suradnje, a izgubila je i nekoliko prijatelja.

 

Jeste li gledali seriju "Glee"?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Iza nje je i tragična veza s kolegom iz serije "Glee", kanadskim glumcem Coryjem Monteithom. Njih dvoje zaljubili su se na setu popularne serije i planirali su osnovati obitelj, no on je 2013. godine preminuo od predoziranja.

Pogledaji ovo Lea Michele i Cory Monteith (Foto: AFP) Celebrity Prokletstvo serije koju obožavaju milijuni: Najveseliji show obilježile su brojne tragedije i skandali, čak i oni vezani za pedofiliju

Glumici je trebalo dugo vremena da se oporavi od tog šoka i nastavi dalje sa životom. Utjehu je pronašla tek u svojem sadašnjem suprugu, s kojim je započela vezu na ljeto 2017. godine, a 2019. su stali i pred oltar.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lazar Ristovski i Anica Lazić Lazar Ristovski i Anica Lazić - 2 Lazar Ristovski I Anica Lazić Lazar Ristovski - 3 +14 Lazar Ristovski - 1 Celebrity Srpski glumac 39 godina mlađu djevojku odveo je na Maldive, ona je objavila romantičnu fotku: ''Kad on vodi, ja ne pitam gdje...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja u mladosti - 1 Marko Livaja u mladosti - 2 Marko Livaja u mladosti - 3 Marko Livaja u mladosti - 4 +26 Marko Livaja u mladosti - 5 Nekad i sad Evo kako je Marko Livaja izgledao prije 10 godina, jedno vrijeme nosio je Beckhamovu irokezu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene