tužna vijest

Glumac poznat po sapunici koju je obožavala i domaća publika preminuo u 89. godini, imao je karijeru dužu od pola stoljeća

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Mitchell Ryan se proslavio ulogom generala Petera McAllistera u filmu "Smrtonosno oružje", a domaća publika ga pamti i po ulozi okrutnog poduzetnika u seriji "Santa Barbara".

Glumac Mitchell Ryan preminuo je u petak u 89. godini, potvrdila je njegova obitelj. Ryan je preminuo od zatajenja srca u svom domu u Los Angelesu, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz bio je lud za njom Preminula glumica koja je legendarnog kolegu izvukla iz pakla ovisnosti, zajedno su proveli 20 godina

Glumac se proslavio ulogom generala Petera McAllistera u filmu "Smrtonosno oružje", a domaća publika ga pamti i po ulozi okrutnog poduzetnika u seriji "Santa Barbara". Pojavio se u sapunici "Dark Shadows" te sitcomu "Dharma i Greg".

Mirchellova karijera trajala je preko 50 godina, a sve je krenulo 1958. godine kada se prvi put pojavio pred kamerama u filmu "Thunder Road". Zbog ovisnosti poznati je glumac nerijetko upadao u nevolje, a probleme s alkoholom priznao je u svojoj autobiografiji koju je objavio prošle godine.

"Pravi sam sretnik što sam uspio proživjeti glumački život na kojemu mi mogu pozavidjeti, a 30 godina sam pio. Proživio sam dosta stvarnog života dok sam bio u svemu tome", napisao je Ryan. Dodao je kako je sljedećih 30 godina proveo trijezan.

Osim u serijama i filmovima, glumio je i u kazalištu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene