Nije sve bilo idealno

Bila je jedna od omiljenih anđelica, a onda je odjednom odlučila skinuti krila koja su je proslavila

Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) +0 Gisele Bündchen i Tom Brady (Foto: Profimedia) Galerija

Gisele Bündchen otkrila je kako je i zašto odlučila napustiti glamurozni svijet Victoria's Secreta.

Bila je jedna od najpoznatijih i omiljenijih Victorijinih anđelica u razdoblju od 1999. do 2006. godine, no slavna Gisele Bündchen tada je odlučila prekinuti itekako uspješnu karijeru.

Pogledaj i ovo Adriana Lima - 1 ''Slavimo žene!'' Najpoznatije lice slavnog brenda najavilo ponovnu suradnju, svoju uzbuđenost nije mogla sakriti

I dok brojne manekenke očajno pokušavaju dospjeti na najpopularniju modnu pistu revije Victoria's Secreta i htjele bi dobiti popularna krila, Gisele je sada otkrila kako u njezino vrijeme nije sve bilo idelano, kako se to možda činilo.

U svojim novim memoarima "Lessons: My Path to a Meaningful Life", 38-godišnja Gisele otkriva kako se nakon nekog vremena počela osjećati neugodno hodajući pistom u donjem rublju.

"Prvih pet godina osjećala sam se ugodno u donjem rublju, ali kako je vrijeme prolazilo, bilo mi je sve teže na snimanjima i šetnji pistom samo u bikiniju ili tangama. Molila sam da mi daju rep, plašt, krila, bilo što, samo da budem što više pokrivena", priznala je Gisele.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

1999. godine kada je potpisala ugovor s Victoria's Secretom bila je sretna što se financijski osigurala jer honorari su bili među najvećima od modnoj industriji.

"Bila sam iznimno zahvalna što mi se pružila prilika i financijska sigurnost koju mi je kompanija dala, ali tada sam bila u drugoj životnoj situaciji i nisam bila sigurna želim li nastaviti tamo raditi", objasnila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Nastavila je neprestano putovati, pojavljivati se na važnim društvenim događanjima, snimati reklame za televiziju i magazine, no sve je to počelo ostavljati negativan utisak na nju, pa je odlučila svoju sudbinu jednostavno prepustiti slučajnom odabiru.

"Uzela sam dva papirića, na jednom sam napisala da, na drugom ne, i ubacila ih u šalicu za čaj. Zatvorila sam oči i pomislila – koji god papir izaberem, bit će to najbolji izbor i ispravan izbor. I izabrala sam onaj na kojem je pisalo ne", otkrila je Gisele i dodala kako ga je ipak priželjkivala.

Rastanak s Victoria's Secretom završio je u prijateljskom tonu, bez ljutnje i loših odnosa.

Štoviše, kreativni direktor kompanije Ed Razek bio je taj koji ju je spojio s današnjim suprugom i ocem troje djece, igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Par je započeo vezu 2006. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Getty) +5 Ashley Graham (Foto: Getty) Celebrity Otvorila je vrata mode ženama koje nisu mršavice, a danas je zaposlenija no ikad

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) +2 Bella Hadid (Foto: Instagram) Celebrity Htjela je objaviti seksi fotku, no umjesto toga je zabrinula fanove i navukla bijes javnosti

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Tamara Kalinić (Foto: Instagram) +0 Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Celebrity U Zagreb stigla ljepotica koju prati više od pola milijuna ljudi, naletjela je i na svoju zlatnu dragu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene