Gigi Hadid često šeće s kćeri u opuštenim izdanjima, no za Instagram ipak pozira puno sređenija i sa šminkom.

Galerija Gigi Hadid - 1 Gigi Hadid - 2 Gigi Hadid - 1 +13 Gigi Hadid - 2

Gigi Hadid (26) presložila je svoje priroritete otkad je u rujnu prošle godine dobila kćer Khai s pjevačem Zaynom Malikom (28). 

Manekenka je snimljena dok je gurala dijete u kolicima po ulicama New Yorka, a s njom je bila i prijateljica. Gigi je bila u ležernoj odjevnoj kombinaciji i nosila je kratke tajice i bijelu majicu koje je uskladila sa šlapama koje su izgledale prikladnije za kuću nego za šetnje. 

Hadid je lice sakrila ispod kape i sunčanih naočala, no bilo je vidljivo da nema šminke i da se odlučila za prirodan izgled. Iako se manekenka šeta u opuštenim izdanjima po New Yorku, na njezinom Instagram profilu, na kojem ju prati više od 68 milijuna ljudi, baš nema takvih prizora. 

Gigi pozira u sređenim izdanjima sa šminkom pa neki komentiraju da ju je teško prepoznati uživo jer su navikli na potpuno drukčije njezine objave na društvenoj mreži. Jedna od prirodnijih objava je bila ona kada je potvrdila da je rodila. 

Inače, manekenka, koja se samo na naslovnicama međunarodnih izdanja magazina Vogue pojavila 35 puta, i njezin dečko Zayn odlučili su da neće pokazivati kćer na Instagramu. Usto, Hadid je tek krajem siječnja otkrila koje su ime dali svom prvom djetetu. 

Bila je glavna atrakcija na plaži, u tangicama samouvjereno šetala, a nema tko se nije okrenuo u njezinom smjeru Camila Mendes - 4 Camila Mendes - 1 Camila Mendes - 5 +20 Camila Mendes - 2

Bila je na više od 360 zahvata, eksplodirali su joj dijelovi tijela i uništeni mišići pa je osuđena na posjete kirurgu do kraja života: "Čudo je što sam tako dugo poživjela" Alicia Douvall - 1 Alicia Douvall - 2 Alicia Douvall - 3 +24 Alicia Douvall - 4

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju