to ne dolazi u obzir!

Omiljeni šarmer se pohvalio novim vještinama i otkrio što ne smije raditi da mu supruga ne poludi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

George Clooney progovorio je o svom drukčijem načinu života u kojem se skroz posvetio supruzi Amal Clooney i njihovim blizancima Alexandru i Elli.

George Clooney (59) otkrio je kako izgleda njegov život u vrijeme pandemije kada se u potpunosti posvetio svojoj obitelji umjesto da je kao prije na filmskom setu. 

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Glumac je o životu sa suprugom Amal Clooney (43), s kojom je u braku od 2014., i blizancima Alexandrom i Ellom (3) progovorio za W Magazin.  

"Reći ću vam što mi je postao hobi: dvije ili tri hrpe rublja za pranje na dan, sređivanje suđa cijeli dan, jer ova djeca su aljkava. Očito trebašp prati svoju djecu svako malo", našalio se Clooney.

Glumac je pohvalio da je tijekom lockdowna postao i frizer. "Šišam sinovu kosu i svoju, no ne i od kćeri. Upao bih u nevolju da to napravim. Moja kći izgleda predivno, njezina kosa je jako duga. Ako zeznem sinovu kosu, brzo će mu narasti i preboljet će. No moja bi me supruga ubila ako bih dirnuo kćerinu kosu", ispričao je George. 

Clooney je progovorio i o tome kako se viđenje znanstveno-fantastičnog filma "Ponoćno nebo" promijenilo kad je došlo od pandemije koronavirusa. "Film, koji govori o globalnoj apokalipsi, postao je važan na novi način. Originalno, priča je bila o žaljenju i traženju iskupljenja. No nakon pandemije, u fokus je došla nesposobno da budemo kod kuće i grlimo ljude koje volimo", objasnio je glumac. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Najvećim obožavateljima "Prijatelja" ovo će uništiti sve: Uočili tik Jennifer Aniston koji se ponavlja u brojnim scenama

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš Dino Goleš o prioritetnim skupinama za cijepljenje protiv koronavirusa Dino Goleš Dino Goleš na Markovu trgu +0 Dino Goleš - 2 Celebrity Mladi voditelj Nove TV postao je tata! S radijskom voditeljicom dobio je sina, a otkrili su i njegovo ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene