Uzvratila udarac

Kako im je samo vratila na zlobne komentare o debljini!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumicu Gabourney Sidibe nisu pogodili ružni komentari na račun njene pretilosti - no zato im je odgovorila sa stilom.

Glumica Gabourey Sidibe imala je odličan odgovor na sve njene 'hejtere' koji su je oprali zlobnim komentarima na račun njezine pretilosti za vrijeme Zalatnih Globusa koji su se održali ove nedjelje.

Pogledaj i ovo Ekipa filma Oppenheimer - 3 Dodijeljeni zlatni kipići! Oscara za najbolji film dobio je Oppenheimer, a najbolji su glumci Emma Stone i Cillian Murphy!

Salma Hayek o trudnoći: 'Bila sam potpuno izobličena'

Haljina Jennifer Lawrence postala pravi internetski hit

Zvijezda filma 'Precious' koja je za tu ulogu 2010. bila i nominirana za Zlatni Globus te za nagradu Oscar, ove je godine na spomenutoj ceremoniji bila odjevena u svjetlucavu haljinu krem boje. Ovaj odabir stilista Daniela Musta i Michaela Costella dobio je brojne komentare na Twitteru.

'Izgleda kao kondom', napisala je jedna osoba na toj društvenoj mreži dok je druga napisala: 'O Bože, izgleda kao debeli duh Kasper'.

No, dovitljiva glumica nije se dala smesti te je u nedjelju svim tim ljudima i odgovorila.

'Onim ljudima koji imaju zločeste komentare o mojoj pretilosti, moram reći da sam zbog njih plakala dok sam bila u privatnom avionu na putu za moj posao iz snova ', napisala je sarkastično želeći istaknuti kako ona živi boljim životim nego ti zločesti komentatori.

Gabourney je jednom za Women In Entertainment Symposium rekla kako je, kad je imala 21 godinu, odlučila da život nije vrijedan življenja ako je cijelo vrijeme nesretna, pa je tako napravila sve kako bi se počela voljeti te biti puna samopouzdanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene