Preslatka je!

Nastupila prije Rite: Franka vješto sakrila trudnički trbuh, a u jednom trenu se i malo umorila

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Trudna Franka Batelić nastupila je kao predgrupa Riti Ori na koncertu u Zadru.

Jedna od omiljenih hrvatskih pjevačica Franka Batelić nastupila kao predgrupa svjetski poznatoj kolegici Riti Ori u Zadru, gdje se na pozornici pojavila u kreaciji zanimljivog kroja kojom je vješto sakrila trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Rita Ora (Foto: Instagram) Oglasio se i gradonačenik Objavljeni detaljni troškovi koncerta Rite Ore, evo koliko će grad Zadar platiti gubitke

Franka je baš kao i Rita za nastup odabrala kreaciju hrvatskih dizajnera, modnog dvojca TWINS, a kako bi joj bilo lakše plesati na noge je odlučila obuti tenisice. Pažnju je dodatno plijenila besprijekornim make-upom i frizurom.

"Euforija na pozornici", napisala je Franka uz fotografije koje je objavila na svom profilu na Instagramu i "Bez riječi! Hvala ekipa, nestvarna energija", u videu, a u pričama je otkrila i kako je u jednom trenutku morala malo sjesti i odmoriti noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Franki ovo nije bio prvi put da nastupa s Ritom Orom jer su prošle godine nastupile na Rise Up festivalu u Poreču, no uzbuđenje nije krila. 

Frankin suprug Vedran Ćorluka nije se pojavio na koncertu jer se vratio klupskim obavezama u Moskvu. Par je sretnu vijest o trudnoći objavio ranije ovog mjeseca objaviviši Frankine fotografije na društvenim mrežama na kojoj se jasno vidi trudnički trbuh. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Domenica (Foto: Sonja Dvornik) Domenica (Foto: Sonja Dvornik) +0 Domenica (Foto: Sonja Dvornik) Celebrity Rita se fotografirala s hrvatskom zastavom i nakon koncerta napustila zemlju: "Volim vas!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene