Razlog za slavlje

Franka Batelić na Instagramu obilježila godišnjicu trenutka koji joj je promijenio život

Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Pjevačica Franka Batelić na Instagramu je objavila fotografiju iz 2017. godine kada je u Škotskoj snimala spot za pjesmu "S tobom".

Pjevačica Franka Batelić početkom mjeseca oduševila je javnost obradom svjetskog hita "Watermelon Sugar" pjevača Harryja Stylesa, a sada se prisjetila prijelomnog trenutka u svojoj karijeri.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Na Instagramu je objavila fotografiju iz Škotske, gdje je 2017. godine snimala spot za pjesmu "S tobom", kojom je obilježila važnu obljetnicu.

"Na današnji dan 2017. godine, 1764 km od Zagreba pokisla sam ko nikada... I nisam imala pojma da snimam spot za pjesmu koja će mi promijeniti život", napisala je Franka u opisu objave.

Pjesma "S tobom" bila je njezin povratnički singl i doživjela je veliki komercijalni uspjeh, a od tada je njezina karijera krenula uzbrdo.

Već sljedeće godine Franka je dobila priliku s pjesmom "Crazy" predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, gdje se baš i nije proslavila, no 2019. godine njezin singl "Sve dok sanjaš" proglašen je pjesmom godine.

Franka je javnosti postala poznata 2007. godine kada je pobijedila u talent showu Nove TV "Showtime", a tada je izgledala potpuno drugačije nego danas.

U ljeto 2012. godine na Zrću je upoznala nogometaša Vedrana Ćorluku i započela s njim vezu, koju su prije dvije godine okrunili brakom. U siječnju ove godine Vedran i Franka postali su roditelji, dobili su sinčića kojem su dali ime Viktor.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +0 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Celebrity Kći domaće glumice život pod povećalom javnosti zamijenila je otokom, a nakon dugo vremena uhvaćena je u Zagrebu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene