ispričala se fanovima

Franka Batelić nakon korone ima probleme sa zdravljem, morala je i otkazati koncert: "Liječnici su mi zabranili"

Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 6 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 Franka Batelić +0 Franka Batelić - Čorluka - 9 Galerija

Nakon što je otkrila da se zarazila koronavirusom, Franka Batelić je ne Instagramu objavila da zbog zdravstvenih problema otkazuje svoj koncert u Lisinskom.

Pjevačica Franka Batelić otkazala je svoj koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu zbog problema sa zdravljem nakon zaraze korona virusom.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Svoje obožavatelje o svemu je obavijestila na Instagramu gdje im se i ispričala zbog otkazivanja.

"Zbog zdravstvenih komplikacija nastalih kao posljedica zaraze korona virusom, otkazuje se koncert u Lisinski Atriumu. Iako sam jučer obećala kako ću skupiti zadnji atom snage i održati koncert najavljen za petak, liječnici su mi zabranili bilo kakvu fizičku aktivnost, a posebno pjevanje. Neopisivo mi je žao što ću morati otkazati koncert kojemu sam se jako veselila. Jednostavno ne bih mogla publici pokloniti energiju i emociju koju zaslužuju! Ipak odlučila sam kako ne odustajem od svog koncerta u Lisinskom, čim ozdravim!" napisala je Franka, a pratitelji su joj poželjeli brz oporavak i poručili joj da je zdravlje na prvom mjestu.

Pjevačica je ranije ovog tjedna na svojem Facebooku otkrila da je preboljela koronavirus.

"Pozdrav s kauča! Niti mene nije korona zaobišla. Prije desetak dana dobila sam pozitivni nalaz i onda je krenulo sve - od kašlja, temperature, groznice, gubitka okusa i mirisa. Iako sam sada negativna na testu, par stepenica i dalje mi pričinjava poseban napor. Ali, obećala sam si - skupit ću zadnji atom snage kako bismo zajedno pjevali, plesali, uživali i zabavili se u petak u 20 sati, ispred Lisinskog. Ekipa, čuvajte sebe i svoje, vidimo se", napisala je tada, no svoje obećanje ipak nije uspjela ispuniti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene