Samo je jedna prava

Sličnost je nevjerojatna – 'Zamalo mi je uništila karijeru'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladu glumicu Francescu Brown često mijenjaju za pjevačicu Katy Perry.

31-godišnja Francesca Brown glumica je koja pokušava izgraditi svoju karijeru u Londonu. Iako se bavi poslom u kojem je često u centru pažnje, priznaje da ima drugi problem koji je mnogo više muči.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Vjerovali ili ne, ali ne radi se ni o estetskoj kirurgiji ni o photoshopu.

Crnokosu Francesca mnogi često mijenjaju sa slavnom pjevačicom Katy Perry. Sličnost britanske glumice i mlade pjevačke dive je nevjerojatna.

 

Crnokosu Francesca mnogi često mijenjaju sa slavnom pjevačicom Katy Perry. Sličnost britanske glumice i mlade pjevačke dive je nevjerojatna.

'Stranci mi stalno prilaze jer misle da sam ona. Ljudi me pokušavaju diskretno fotografirati i stalno me pitaju za autograme', rekla je Francesca.

Francesca se već godinama pokušava probiti u svijetu glume te je imala nekoliko manjih uloga na kazališnim daskama, no najčešće ju traže zbog posla dvojnice slavne pjevačice.
'Svugdje misle da sam ja ona. Slijede me u shopping centrima, djeca trče stalno za mnom, kamere me prate. Svi misle da sam ja ona. Budući da se pokušavam probiti kao glumica, ova mi sličnost uništava karijeru jer svi misle da sam ja Katy Perry', rekla je.

Priznaje da je pokušavala različite stvari kako bi smanjila očitu sličnost, no budući da pjevačica stalno mijenja boju kose i styling to nije ni malo lak zadatak.

'Čak i kada imam normalnu smeđu kosu, mijenjaju me s njom. Imala sam plavu kosu, pa se ona obojila u plavo. Tada sam se ja obojila u tamniju boju, no bila je potpuno ista situacija', objasnila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene