dar u koji su svi gledali

Pogledajte Severininu reakciju na njezinu fotografiju iz 1992. koju joj je poklonio naš poznati fotograf, otkrio nam je i što joj je napisao

Severina i Boris Štajduhar - 4 Severina i Boris Štajduhar - 4 Privatni album 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Boris Štajduhar - 3 Severina i Boris Štajduhar - 1 Severina i Boris Štajduhar - 2 Boris Štajduhar - 1 Boris Štajduhar - 2 Boris Štajduhar - 3 Boris Štajduhar - 4 Poznati uzvanici na proslavi Severininog 50. rođendana - 1 Poznati uzvanici na proslavi Severininog 50. rođendana - 2 Poznati uzvanici na proslavi Severininog 50. rođendana - 3 +22 Poznati uzvanici na proslavi Severininog 50. rođendana - 4 Galerija

Severina je od fotografa Borisa Štajduhara dobila svoju fotografiju iz 1992. godine, a on je za DNEVNIK.HR otkrio kako je reagirala na poklon.

Severina je proslavila 50. rođendan velikim tulumom u zagrebačkom klubu Mint na kojem su se pojavila brojna poznata lica s domaće i regionalne estrade, a nitko nije došao praznih ruku.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

No jedan poklon privukao je posebnu pažnju, a donio ga je fotograf Boris Štajduhar.

On se na slavlju pojavio s velikom crno-bijelom fotografijom Severine iz mladosti koju je uokvirio i omotao prozirnim celofanom, a za DNEVNIK.HR otkrio je pojedinosti o poklonu u koji su svi gledali.

"Severinu poznajem otkako je došla u Zagreb, ova fotografija koju sam joj sinoć poklonio je dio s prvog našeg ozbiljnijeg shootinga 1992. godine", ispričao je Štajduhar.

"Snimao sam dosta poznatih, a za nju mi je odmah bilo jasno da ima karizmu zvijezde i da će uspjeti. Drago mi je da se nisam prevario u toj procjeni jer ona je jedna od najvećih profesionalki na domaćoj glazbenoj sceni", nahvalio je Severinu, a otkrio nam je i kako je reagirala na poklon.

"Fotografija joj se svidjela i rekla je da sam baš pogodio s odabirom. Ja joj samo mogu reći ono kaj sam joj i napisao na fotku: da se nikad ne mijenja jer jedna je Seve", kazao je fotograf, pred čijim je objektivom često pozirala i velika zvijezda hrvatske dance scene Davorka Ručević, poznatija kao Kasandra, koja je nažalost preminula u prošle godine u 55. godini.

Severininu reakciju na poklon pogledajte u galeriji, a tamo vam donosimo još fotografija s raskošnog rođendanskog slavlja pjevačice.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić u showu Survivor - 7 Ivana Banfić u showu Survivor - 9 Ivana Banfić u showu Survivor - 12 Ivana Banfić u showu Survivor - 11 +17 Ivana Banfić u showu Survivor - 1 Celebrity Ivana Banfić o trenutku koji je narušio njezinu obiteljsku idilu i promijenio joj život: "Što će biti dalje i gdje ću živjeti, ne znam"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 4 Haris i Melina Džinović - 5 Haris i Melina Džinović - 2 +3 Haris i Melina Džinović - 3 Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene