Nova ljepotica je tu!

Ne odvaja se od nove mlađahne djevojke, zbog nje je slomio srce striptizeti koja je bila uvjerena da će se vjenčati i imati obitelj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Floyd Mayweather i Gallienne Nabila pojavili su se zajedno na košarkašoj utakmici u Los Angelesu.

Bivši američki boksač 44-godišnji Floyd Mayweather uživao je sa svojom djevojkom Gallienne Nabila u prvim redovima utakmice Houston Rocketsa i Los Angeles Lakersa, a mlađahna ljepotica nikome nije mogla promaknuti.

24-godišnja manekenka koja je osvojila Floydovo srce, izgledala je senzacionalno u crnom topu koji je otkrivao njezin dekolte, u kombinaciji s kožnim hlačama i sandalama. Par je izmjenjivao je nježnosti i bili su dobro raspoloženi, a na bliceve kamera nisu se previše obazirali. 

Floyd je ranije izlazio s 29-godišnjom striptizetom Annom Monroe, ali vijest da je njihovoj ljubavi došao kraj objavljena je ljetos, nakon što je viđen kako u New Yorku grli Gallienne.

Njima blizak izvor izjavio je kako je plavokosa ljepotica mislila da će se ona i Floyd vjenčati i zasnovati obitelj i da je bila shrvana kada je vidjela slike njegovog izlaska s Gallienne, ali da više ne želi čuti za njega.

"Anna je shrvana. Osjeća se kao da mu je dala sve. Nakon što je vidjela slike ne želi više imati posla s njim. Čak ga je nazvala skitnicom i optužila ga da se uvijek družio s drugim ženama iza njezinih leđa", izjavio je izvor za The Sun.  

Inače, samo nekoliko tjedana nakon što se u javnosti doznalo za njihovu vezu, Anna, koja je radila kao striptizeta u sportaševom klubu Girl Collection u Las Vegasu, na svojem je Instagramu pokazala prsten s golemim dijamantom za koji su mnogi zaključili da je zaručnički. Vijest o zarukama potvrdio je i izvor blizak paru za Daily Mail.

"Ispočetka nije htio da javnost sazna za to, ali kada ju je zaprosio u nedjelju, Anna je obavijestila svoju obitelj i prijatelje da se udaje i da želi ove godine dobiti dijete s Floydom", kazao je izvor.

No sada se o svemu oglasio i boksač koji je na svojem Instagramu jasno dao do znanja da nije zaprosio svoju djevojku i da su vijesti o zarukama lažne.

"Nisam zaručen i nisam nikad bio ni zaručen ni oženjen, sve su to samo glasine i laži", napisao je Mayweather nakon čega je odbio išta više komentirati za medije.

Iako se o njihovoj vezi ne zna još puno, vjeruje se da su boksač i striptizeta hodali mjesecima prije nego je javnost doznala da su par na Silvestrovo 2020. godine. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Brad Pitt Celebrity Ljubavni život Brada Pitta postao je misterij, ali sada je prava istina izašla na vidjelo, jedna stvar mu jako teško pada!

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić ima koronu: "Cijepljena sam dvaput, ali me ozbiljno sastavilo, mislila sam - pa neću baš noćas otegnuti''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene