Nije ni njemu lako?

Ljubavni život Brada Pitta postao je misterij, ali sada je prava istina izašla na vidjelo, jedna stvar mu jako teško pada!

Brad Pitt Brad Pitt DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Brad Pitt Galerija

Brad Pitt trenutačno nije raspoložen za izlaske s novim ženama, već se želi posvetiti samom sebi i svojoj djeci, a buran odnos s Angelinom Jolie mu sve teže pada.

Brad Pitt ima osjećaj kao da se iznad njega nalazi ogromni teški oblak i to zbog uspona i padova u odnosu bivšom suprugom Angelinom Jolie dok se njihova borba za skrbništvo nad djecom nastavlja voditi na naslovnicama svjetskih medija, otkrio je ekskluzivno njemu blizak izvor za Us Weekly.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

"Brad naporno radi i ostaje pozitivan koliko god može", izjavio je izvor koji je želio postati anoniman, napominjući da 57-godišnji glumac trenutačno uopće ne razmišlja o odlascima na spojeve.

"On jednostavno nije psihički spreman i ne zna kada će početi ponovno izlaziti sa ženama", izjavio je.

Brad je u braku sa 46-godišnjom Angelinom proveo dvije godine prije nego što su objavili vijest da se rastaju u rujnu 2016. godine. Iako su u travnju 2019. proglašeni i službeno razvedenim parom, nastavila se njihova poprilično neugodna sudska borba oko skrbništva nad njihovom djecom, 17-godišnjim Paxom, 16-godišnjom Zaharom, 15-godišnjom Shiloh, i 13-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne, a njih najstariji sin Maddox u međuvremenu je postao punoljetan i sada ima 20 godina.

“Cijeli ovaj rat s Angelinom kod Brada je stvarno uzeo danak. Srećom, ima svoju nevjerojatnu snagu volje na koju može računati, plus divnu grupu za podršku i tehnike koje je naučio tijekom oporavka kada vremena postanu super teška", izjavio je njemu blizak izvor.

Dvostruki dobitnik Zlatnog globusa bio je na nekim spojevima i zabavljao se u proteklih nekoliko godina, ali prema izvoru sada se želi fokusirati samo na sebe i svoju djecu.

Us Weekly je u svibnju ove godine izvijestio da je sudac presudio u Bradovu korist oko podijele skrbništvo s Angelinom, koja je prethodno pokušala diskvalificirati suca Johna W. Ouderkirka iz slučaja s obzirom na njegovu osobnu povijest s glumcem. U početku je u tome bila neuspješna, ali sudac je ipak smijenjen u srpnju, što bi potencijalno moglo poništiti odluku iz svibnja.

Brad je kasnije u sudskim dokumentima tvrdio da bi Ouderkirkovo micanje sa slučaja trebao razmotriti najviši sud u državi Kaliforniji, međutim, prije nekoliko je dana potvrđeno kako je taj zahtjev odbijen.

“Nastavit ćemo činiti sve što je zakonski potrebno na temelju detaljnih nalaza neovisnih stručnjaka”, rekao je glasnogovornik Pitta u izjavi za US Weekly, dok je Angelinin odvjetnik istaknuo da je glumica zadovoljna što dobrobit njezine djece neće biti vođena neetičkim ponašanjem.

Brad Pitt je inače prošle godine bio u kratkoj romansi s manekenkom Nicole Poturalski koja je potrajala nekoliko mjeseci, a nakon nje se u javnosti nije pojavljivao u društvu žena. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić Celebrity Procurila nova fotka zaljubljenih Graše i Hane, pozirali su zagrljeni i nasmijani, a poznato je i gdje su bili!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić ima koronu: "Cijepljena sam dvaput, ali me ozbiljno sastavilo, mislila sam - pa neću baš noćas otegnuti''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene