I dalje je omiljen

Slavni glazbenik uhvaćen dok je šarmirao ljepotice u bikiniju, a njegove 18 godina mlađe žene nije bilo na vidiku

Flea Flea Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Flea - 1 Flea - 2 Flea - 3 Flea i Melody Ehsani (Foto: Instagram) Flea (Foto: AFP) Flea (Foto: AFP) Flea i Frankie Rayder (Foto: AFP) Flea i Melody Ehsani - 3 Flea i Melody Ehsani - 2 Flea i Melody Ehsani - 1 +0 Flea Galerija

Legendarni glazbenik Flea snimljen je u društvu obožavateljica na plaži u Sydneyju s kojima je ugodno pročavrljao dok njegove supruge Melody Ehsani nije bilo u blizini.

Čini se kako je basist Red Hot Chilli Peppersa, 60-godišnji Flea još uvijek omiljen među damama, barem ako je suditi prema najnovijim paparazzo fotografijama koji su ga uhvatili u druženju s nepoznatim mladim ženama na plaži Bondi u Sydneyju.

Pogledaj i ovo showbuzz Viralni hit ZASJENILA SLAVNI BEND Gorila uzela gitaru i osvojila internet

Flea, čije je pravo ime Michael Balzary, šarmirao je dvije dame u bikiniju koje su mu prišle čim je stigao na plažu. Djevojke nisu mogle vjerovati da su srele rock-legendu dok uživa u danu na suncu, a jedna se zavodljivo igrala kosom dok su razgovarali. Glazbenik je pažnju privukao svojim brojnim tetovažama i jarkoljubičastom bojom kose, zbog kojih nikako nije mogao proći neopaženo.

S njim ovaj put nije bila supruga, 42-godišnja Melody Ehsani, s kojom je u javnosti posljednji put viđen krajem prošle godine na jednoj košarkaškoj utakmici na kojoj je pokazala trudnički trbuh.

Melody je vijest o prvoj trudnoći objavila 31. srpnja na svojem profilu na Instagramu, dok Flea iz prijašnjih veza ima i 17-godišnju kćer Sunny te 34-godišnju Claru. Par se u tajnosti vjenčao 2019. godine, samo mjesec dana nakon što je kleknuo pred nju.

"Moj se život zauvijek promijenio i zauvijek ću biti ponizan i zahvalan. Ovo je osoba koja vidi i voli mene baš kakav jesam i koja najbolje zna tko sam. Moja supruga", napisao je glazbenik pored fotografije s vjenčanja.

I ona je imala samo riječi hvale za svojeg partnera, nazvala ga je najboljim prijateljem i ljubavi svojeg života. Preciznije, i osebujni roker tako naziva Melody, no činjenica je da je prije nje imao još dvije žene s kojima je stao pred oltar.

Od 1988. do 1990. bio je u braku s Loeshom Zeviar, čije ime i dalje ima tetovirano na prsima, a zajedno imaju kćer Claru, koja je rođena iste godine kada su njezini roditelji stali pred oltar. Clara je blisko vezana za očev bend te često za njih radi promotivne fotografije i sličan promotivni materijal.

2005. godine zaručio se s manekenkom Frankie Rayder, koju je jednom prilikom časopis GQ proglasio najseksi ženom na svijetu. Pjesma "Hard To Concentrate", koju je napisao frontmen benda Anthony Kiedis za album "Stadium Arcadium", bila je zapravo pjesma prosidbe za slavni par koji ima kćer Sunny. Par se zaručio nakon godinu dana veze, no ni oni nisu uspjeli, a čini se da je treću sreću pronašao s Melody.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Adelaide Cottage Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 +20 Kate Middleton - 3 Zanimljivosti Isplivale fotografije prve kuće Kate Middleton, pogledajte sobicu i skromno zdanje u kojem je živjela do 13. godine

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 3 +14 Salma Hayek - 2 Celebrity Salma Hayek pohvalila se haljinom iz koje su joj umalo ispale grudi, a uspjela je zasjeniti i lijepu mladenku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene