Vjenčali se u tajnosti

Ne odvaja se od 18 godina mlađe žene, koja je bila mamac za poglede zbog načina na koji je istaknula trudnički trbuh!

Flea i Melody Ehsani Flea i Melody Ehsani Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Flea i Melody Ehsani - 2 Flea i Melody Ehsani - 3 Flea i Melody Ehsani - 1 Flea i Melody Ehsani (Foto: Instagram) Melody Ehsani (Foto: Instagram) Melody Ehsani (Foto: Instagram) Flea (Foto: AFP) Flea (Foto: AFP) Flea i Frankie Rayder (Foto: AFP) +0 Flea i Melody Ehsani Galerija

Flea i njegova trudna supruga Melody Ehsani snimljeni su na košarkaškoj utakmici u Los Angelesu, gdje je ona pokazala poveći trudnički trbuh.

Basist kultnog američkog rock-benda Red Hot Chilli Peppers Flea snimljen je na košarkaškoj utakmici Los Angeles Lakersa. Sa sobom je poveo i svoju trudnu suprugu Melody Ehsani, koja je ponosno pokazala goli trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo showbuzz Viralni hit ZASJENILA SLAVNI BEND Gorila uzela gitaru i osvojila internet

60-godišnji Flea, pravog imena Michael Peter Balzary, nije se odvajao od 42-godišnje Melody, koja ovih dana jede za dvoje, pa je jasno koliko je uživala u vrućim krilcima dok su je snimali. No svu pozornost privlačio je njezin poveći trbuh koji je istaknula u otkopčanom navijačkom dresu omiljenog joj kluba.

Melody je vijest o prvoj trudnoći objavila 31. srpnja na svom profilu na Instagramu, dok Flea iz prijašnjih veza ima i 17-godišnju kćer Sunny te 34-godišnju Claru. Par se u tajnosti vjenčao 2019. godine, samo mjesec dana nakon što je kleknuo pred nju.

"Moj se život zauvijek promijenio i zauvijek ću biti ponizan i zahvalan. Ovo je osoba koja vidi i voli mene baš kakav jesam i koja najbolje zna tko sam. Moja supruga", napisao je glazbenik pored fotografije s vjenčanja.

I ona je imala samo riječi hvale za svog partnera, a nazvala ga je najboljim prijateljem i ljubavi svoga života. Preciznije, i osebujni roker tako naziva Melody, no činjenica je da je prije nje imao još dvije žene s kojima je stao pred oltar.

Od 1988. do 1990. bio je u braku s Loeshom Zeviar, čije ime i dalje ima tetovirano na prsima, a zajedno imaju kćer Claru, koja je rođena iste godine kada su njezini roditelji stali pred oltar. Clara je blisko vezana za očev bend te često radi promotivne fotografije za njih i sličan promotivni materijal.

2005. godine zaručio se s manekenkom Frankie Rayder, koju je jednom prilikom časopis GQ proglasio najseksi ženom na svijetu. Pjesma "Hard To Concentrate", koju je napisao frontmen benda Anthony Kiedis za album "Stadium Arcadium", bila je zapravo pjesma prosidbe za slavni par koji ima kćer Sunny. Par se zaručio nakon godinu dana veze, no ni oni nisu uspjeli, a čini se da je treću sreću pronašao s Melody.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus počastila obožavatelje pozom u tangicama, neki se uplašili za zdravlje: "Ovo bi moglo biti opasno za starije"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić počastila nikad boljim pogledom na svoju bujnu pozadinu, obožavatelji su izvan sebe: "Božanstvena ženo!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene