Nikad sretnija

Ona je svjetski slavna, zarađuje milijune, a voli nositi odjeću našeg poznatog dizajnera

Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +0 Bebe Rexha (Foto: Instagram) Galerija

Bebe Rexha prije nekoliko je mjeseci pokrenula kampanju na Instagramu za podizanje svijesti o različitim veličinama ženskog tijela.

Pjevačica se na glazbenoj sceni pojavila 2010. godine.

Pogledaj i ovo Bebe Rexha (Foto: AFP) Svjetski uspjeh I jedan Hrvat sinoć je bio na reviji Victoria's Secreta te tako "pozdravio" sve koji nisu vjerovali u njega

Riječ je o Bleti Rexhae, poznatijoj pod umjetničkim imenom Bebe Rexha, koja je nakon Rite Ore i Due Lipe na svjetsku glazbenu scenu stigla kao mlada nada albanskih korijena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Plavokosa pjevačica danas zarađuje milijune dolara, surađuje s najvećim glazbenim imenima, rado je viđen gost raznih holivudskih događanja, ide na uspješne turneje, a na društvenim mrežama prate ju milijuni obožavatelja. Ipak, pjevačica se ranije ove godine požalila kako u njezinu životu nije sve tako savršeno.

Naime, od svojih glazbenih početaka itekako je promijenila fizički izgled, a nabacila je i pokoji kilogram. Unatoč tome, često ističe kako se nikada nije osjećala zadovoljnije u svojoj koži, no čini se kako se njezina transformacija ne sviđa baš svima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Uoči ovogodišnje prestižne dodjele Grammyja Bebe se na Instagramu požalila kako ju dizajneri ne žele odjenuti za veliku glazbenu noć jer nije mršavica, što je razljutilo njezine obožavatelje. "Žao mi je, no moram se ispovijediti o ovome. Ako ne volite moj stil ili glazbu, to je jedna stvar. Ali reći da ne možete odijevati nekoga tko nema manekensku građu nešto je sasvim drugo. Potičite žene da vole svoja tijela, a ne da se osjećaju loše zbog svoje veličine. Lijepe smo u bilo kojoj veličini. Male ili velike! I moj konfekcijski broj 40 svejedno ide na dodjelu Grammyja", odlučno je tada poručila pjevačica te izazvala oduševljenje.

I upravo je tako i bilo. Na crvenom tepihu dodjele zablistala je u raskošnoj, crvenoj haljini od tila s dubokim dekolteom koju je potpisao brand Monsoori. "Bila sam slomljena kada sam saznala što pričaju o meni. Samo želim da druge žene vole svoja tijela."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Pjevačicu je nekoliko puta obukao i riječki dizajner Juraj Zigman.

"Mrzim ovakve paparazzi fotografije sebe, no objavit ću ih jer su STVARNE. Išla sam u kupnju namirnica i kupila sam srećku na kojoj sam dobila 25 dolara", napisala je Bebe na Instagramu pored fotografije u crnim tajicama i bijelom, sportskom topiću, u kojima je njezina tjelesna transformacija još više došla do izražaja.

Ipak, apsolutno pozdravljamo isticanje realnog stanja stvari, posebno od žena A-liste, koje su na kraju dana obične smrtnice s nesavršenostima baš poput ostalih te se to ne boje priznati.

  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Getty) +6 Cindy Crawford (Foto: Getty Images) Celebrity Jedna od najljepših žena pokazala lice bez šminke i objasnila zašto s 53 godine voli pozirati gola

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene