Što nose poznati?

Cipele za 50 kuna i sako s Hrelića: Njima nije problem priznati da vole jeftino

Ana Begić Tahiri, Andrea Andrassy, Filip Dizdar, Andrea Šušnjara (FOTO: Pixsell) Ana Begić Tahiri, Andrea Andrassy, Filip Dizdar, Andrea Šušnjara (FOTO: Pixsell)

I dok bi se mnogi poznati Hrvati sramili javno priznati da odjeću kupuju na Hreliću, nekima od njih to ne predstavlja ni najmanji problem.

Iako uz zvijezde najčešće povezujemo skupocjene krpice, moda ne mora nužno biti skupa. To potvrđuju i primjeri naših poznatih osoba koje se ne srame priznati da su za neke od svojih najdražih komada izdvojili svega nekoliko desetaka kuna.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Plijenila poglede Nives Celzijus zažarila prve redove na Bipa Fashion.hr-u: "Nisam znala da je to baš toliki dekolte!"

Najviše je zasigurno profitirao talentirani Filip Dizdar koji je dizajnerski sako nabavio na mjestu koje bi se mnogi Hrvati sramili javno priznati. "Najjeftinija stvar u mom ormaru je sako brenda Hugo Boss koji sam kupio na Hreliću. Najbolje od svega je to što smo na kraju shvatili da je riječ o originalu", otkrio nam je Filip. Kad je garderoba u pitanju, tu je jako jednostavan. "Sestra Natali mi često donese majice. Ona bira sjajne stvari", hvali se Filip koji je kad je odjeća u pitanju i vrlo ekonomičan. Ne troši puno na odjevne predmete, a najviše je izdvojio 2000 kuna za tenisice. "Dobio sam da se slikam s njima, ali je prošlo previše vremena pa sam ih na kraju morao kupiti. Jako su udobne, ali svaki korak vidim novac", kaže Dizdar.

Filip Dizdar (FOTO: Pixsell) Filip Dizdar (FOTO: Pixsell)

Za razliku od Dizdara, u ormaru Andree Andrassy najjeftinije su upravo cipele. "Platila sam ih samo 50 kuna. Jako su udobne i lijepe. Ovakve cipele teško je naći i po puno skupljoj cijeni", kaže Andrassy. No kad je riječ o torbama, za njih zna izdvojiti popriličan iznos. Obožava dizajnerske torbice, a najčešće ih kupuje na putovanjima.

Andrea Andrassy (FOTO: Pixsell) Andrea Andrassy (FOTO: Pixsell)

Odlazak izvan Hrvatske iz istog razloga voli i Andrea Šušnjara. "Volim se počastiti kad odem na putovanje jer volim imati neki komad koji nemaju svi", otkriva pjevačica kojoj su posebna strast torbe, bunde, čizme i haljine. "Volim imati malo skuplju haljinu, ali mi pjevačice imamo jedan problem, a to je taj da haljinu koju skupo platimo ne možemo obući više od dva puta. Onda mi stoji u ormaru jer je od srama više ne mogu obući. Zbog toga smo često primorane posuđivati haljine, a to mi nije drago", iskrena je Šušnjara.

Andrea Šušnjara (FOTO: Pixsell) Andrea Šušnjara (FOTO: Pixsell)

A upravo posudba mogla bi biti isplativa glumici Ani Begić Tahiri. Givenchyjeve cipele jedan su od skupljih komada koje ima, no novac uložen u njih nije joj se isplatio. Ali to ne znači da jednog dana i neće. "Toliko je visoka potpetica da mislim da sam ih tri puta u životu obula, a jako dobro stoje. Molim Boga da će mi dijete jednog dana imati broj noge 39 i da će voljeti štikle jer ju čeka kolekcija cipela koje mama nije iznosila. Tako da mislim da to nije loša investicija za nju", zaključuje Begić Tahiri. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Ana Begić Tahiri (FOTO: Pixsell) Ana Begić Tahiri (FOTO: Pixsell)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene