Dobili ultimatum

Potvrdili su razvod 2017., no još uvijek su u braku: Što se događa među slavnim supružnicima?

Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) +0 Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Galerija

Fergie i Josh Duhamel potvrdili su razvod u rujnu 2017. godine, no još uvijek su u braku.

Pjevačica Fergie i glumac Josh Duhamel počeli su se viđati 2004. godine.

Pogledaj i ovo Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Napokon razvedeni Prekinuli su 2017., no tek sad su se razveli: Ona nije viđena s drugim, a on osvaja samo mlađe žene

Ipak, glumačko-pjevački par potvrdio je razvod u rujnu 2017. godine. Tijekom zajedničkih godina par je dobio sina Axla, kojemu je sada 6 godina, a upravo su zbog njega ostali u bliskim odnosima.

Tako su se supružnici i nakon razvoda mogli vidjeti zajedno te kako se grle, no čini se kako nisu pronašli rješenje za svoje probleme. Ipak, nove vijesti mogle bi vratiti nadu njihovih obožavatelja u pomirenje jer sud je paru upravo "zaprijetio" da će ostati u braku ako uskoro ne predaju sve potrebne papire za razvod.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fergie (@fergie) on

Naime, iako se par razdvojio, na papiru su još uvijek u bračnoj zajednici jer nisu predali kompletnu dokumentaciju. Točnije, prema pisanju stranih medija, pjevačica je tek u lipnju ove godine predala službeni zahtjev za razvod, no Josh na to nije odgovorio, te su krenuli problemi.

Duo ima vremena do 16. listopada napraviti sve što je potrebno ili će i dalje ostati u braku. Ne riješe li podjelu imovine i pitanje skrbništva nad sinčićem do zadanog datuma, oboje će se morati pojaviti pred sudom.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2004. godine, nakon što je njezin bivši bend The Black Eyed Peas nastupio u cameo ulozi u Joshovu showu u Las Vegasu. Zaruke su uslijedile u prosincu 2007. godine, a vjenčanje je održano u siječnju 2009. godine u Malibuu.

Svega 9 mjeseci nakon romantične ceremonije striptizeta Nicole Forrester objavila je javno kako je Josh imao aferu s njom u svom hotelu u Atlanti, no kasnije se ispričala paru zbog neugodnosti, iako oni nikada nisu htjeli priznati tu aferu. "Ovo nije prvi put da je neka striptizeta dobila veliki iznos novca kako bi lansirala lažnu priču u javnost vezanu za nekoga poznatog. Ova je priča presmiješna", izjavio je tada glumac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on

Navodno je razlog razvoda bila činjenica da Fergie nije htjela drugo dijete, nego obnoviti karijeru, s čime se glumac nije mirio. On je otad viđan u društvu raznih ljepotica, dok Fergie kamere nisu uspjele snimiti s niti jednim drugim muškarcem osim s Joshom i sinčićem.

"Nije mi bio plan rastati se, htjela sam biti zauvijek udana, no nažalost nismo uspjeli", otkrila je pjevačica u jednom intervjuu kroz suze ne otkrivajući prave razloge razvoda, koje su ipak zadržali za sebe. Hoće li konačno okončati svoj brak, saznat ćemo, ako ne prije, sredinom listopada. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Stefano Gabbana i dečko (Foto: Profimedia) Stefano Gabbana i dečko (Foto: Profimedia) Luca Santonastaso (Foto: Instagram) Luca Santonastaso (Foto: Instagram) +0 Luca Santonastaso i Stefano Gabbana (Foto: Instagram) Celebrity Omraženi dizajner predahnuo od skandala uz mlađahnog dečka s kojeg ćete teško skinuti pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene