Nerazdvojni!

Omraženi dizajner predahnuo od skandala uz mlađahnog dečka s kojeg ćete teško skinuti pogled

Stefano Gabbana i dečko (Foto: Profimedia) Stefano Gabbana i dečko (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Stefano Gabbana i dečko (Foto: Profimedia) Stefano Gabbana i dečko (Foto: Profimedia) Luca Santonastaso (Foto: Instagram) Luca Santonastaso (Foto: Instagram) +0 Luca Santonastaso i Stefano Gabbana (Foto: Instagram) Galerija

56-godišnji dizjaner Stefano Gabbana mir je pronašao s fitness trenerom Lucom Santonastasom.

Talijanski dizajner Stefano Gabbana uživa u romantičnom odmoru s dečkom Lucom Santonastasom.

Pogledaj i ovo showbuzz Utaja poreza Slavni dizajneri Dolce i Gabbana ipak na sudu zbog utaje poreza

56-godišnji kontroverzni dizajner dio je modnog dvojca Dolce & Gabbana, no posao i kritike posljednjih je dana ostavio po strani te se zaputio s mlađahnim fitness trenerom na romantični odmor u Španjolsku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Santonastaso (@lucasantonastaso) on

Duo je viđen kako uživa u tipičnim ljetnim radostima na Formenteri, a čitavo su vrijeme izmjenjivali nježnosti ne obazirući se na znatiželjne paparazze.

Podsjetimo, sa svojim poslovnim partnerom Domenicom Dolceom Stefano je bio u ljubavnoj vezi od 1986. do 2005. godine, a s Lucasom se upoznao u ljeto 2017. godine te su od tada nerazdvojni.

Ubrzo nakon toga par je svoju ljubav počeo dokumentirati na društvenim mrežama, a atraktivni Lucas po zanimanju je zapravo frizer.

Par često uživa u romantičnim putovanjima, a i njegov kolega i bivši ljubavnik Domenico pronašao je mir u Guilhermeu Siqueiru. Ipak, dečki nisu našli mir nakon raznih prepucavanja i politički nekorektnih ispada na društvenim mrežama i u javnosti, u čemu je posebno prednjačio Stefano.

Bile su tu rasističke kampanje poput one u kojoj manekenka štapićima jede tipičnu talijansku hranu, zatim izjave da bi gay parovima trebalo zabraniti da posvajaju djecu te da su posvojena djeca sintetička, ali i privatna dopisivanja u kojima Kineze nazivaju "glupima".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Santonastaso (@lucasantonastaso) on

Jednom prilikom dečki su Selenu Gomez nazvali "ružnom", Diorovu vjenčanicu najbogatije modne blogerice Chiare Ferragni "jeftinom", a kritičare svojih kolekcija debilima. No to je samo kap u moru njihova čudnog i neprimjerenog ponašanja, iako su se u posljednje vrijeme smirili.

Možda zato što su na odmoru... 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Getty Images) Rita Ora (Foto: Getty Images) Rita Ora (Foto: Instagram) +4 Rita Ora (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što je lagala o broju ljudi na svom koncertu u Zadru, Rita na crveni tepih stigla u – halterima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene