Ovo se ne viđa svaki dan

Naša najseksi novinarka usred pustinje se skinula u badić, prizor se svima odmah urezao u pamćenje!

Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković Fani Stipković - 1 +0 Fani Stipković Galerija

Fani Stipković objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u badiću usred Sahare.

Naša najseksi novinarka Fani Stipković pohvalila se na društvenim mrežama kako uživa u čarima Sahare, a koliko joj je lijepo, podijelila je s obožavateljima i pratiteljima na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

"Srce pustinje", napisala je Fani uz fotografiju na kojoj pozira uz bazen usred pustinje odjevena u bikini, koji je naglasio njezine atribute i top liniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Wow", "Jako si lijepa", "Divna", "Predivne fotografije", "Uživaj u svakom trenutku", "Ljepoto", "Top si", poručili su joj u komentarima.

Fani je nedavno boravila u Parizu, u kojem je sa svojim partnerom, bivšim nogometašem Real Madrida Fernandom Hierrom pratila finale Lige prvaka.

Nedavno se doznalo kako se Fani krajem prošle godine zaručila za Hierra, a mediji pišu i da bi se par trebao vjenčati ovog ljeta na Korčuli. O njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, a nedugo zatim za španjolske medije su potvrdili da su par.

Atraktivna Velolučanka svoj ljubavni život dosad je uspješno skrivala, a otkako živi i radi u Španjolskoj, nekoliko je puta završavala i na listama najseksi novinarki Europe.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 +20 Suzy Cortez - 9 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Špaleta u showu Survivor - 1 Goran Špaleta u showu Survivor - 2 Goran Špaleta u showu Survivor - 3 Goran Špaleta u showu Survivor - 4 +11 Goran Špaleta u showu Survivor - 5 Celebrity Goran je zaludio žene i mnogima je bio favorit, a zbog Survivora je i njegova djevojka promijenila mišljenje: "Nikome nije bilo jasno što mi to treba u životu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene