Kakav duo!

Evo kako su se Domenica i Vucin sin zabavljali nakon ispadanja iz hit-showa i šuškanja da su više od prijatelja!

Domenica i Vilibald Vuco - 3 Domenica i Vilibald Vuco - 3 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica i Vilibald Vuco - 3 Domenica i Vilibald Vuco - 2 Domenica i Vilibald Vuco - 1 Domenica i Vilibald Vuco - 4 Alan, Domenica, Vilibald i Maja Šuput Alan, Domenica i Vilibald DOMENICA, VILIBALD I ALAN Ples sa zvijezdama ep 10 Domenica i Vilibald Vuco - 6 Domenica i Vilibald Vuco - 5 Domenica i Vilibald Vuco - 4 +24 Domenica i Vilibald Vuco - 3 Galerija

Iako je ispala iz showa ''Ples sa zvijezdama'', Domenica se nakon kraja emisije odlično zabavljala.

U posljednjoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' Domenica i Alan za gosta plesača imali su Vilibalda Vucu, sina popularnog pjevača Siniše Vuce.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela sretno zaljubljena Domenica napokon progovorila o dečku kojeg je uspjela dugo skrivati od javnosti, a sada se doznalo tko je!

Vilibald je Domenicin dobar prijatelj, a njoj i Alanu pridružio se kako bi skupa otplesali jive.

Nakon emisije, kandidati i gosti nastavili su se družiti iza scene uz gitaru i pjesmu. Vilibald je sjedio i svirao razne hitove na gitari dok je Domenica kraj njega plesala i pjevala skupa s njim ''Ni da mora nestane'', pjesmu Doris Dragović i Harija Rončevića.

Ranije tijekom emisije sve je zanimalo je li Vilibald Domenici nešto više od prijatelja, ali pjevačica je to opovrgnula priznavši da ima dečka, ali njegov identitet nije otkrila. 

"Ja sam žena od riječi pa ću reći imam dečka, ali nije on!", izjavila je Domenica.

Vilibald je nakon nastupa priznao kako je i sam sebe začudio koliko je brzo pristao na sudjelovanje u showu.

"Uvijek sam otvoren za ovakve stvari i uživam u tome, nisam nikad plesao, ali kada su ovako neke zabave volim neki korak nabacit. Koliko je to dobro ne znam, ali Alan me pripremio ovaj tjedan, imao je muku sa mnom i Domenicom", izjavio je Vilibald koji je na kraju dobio same Alanove pohvale, a na kraju je odlučio i zapjevati Majinu pjesmu "Čistu petica".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity O raskošnim oblinama bujne Slavonke pisali su i svjetski mediji, a nikome nije jasno kako je ovaj korzet navukla na sebe

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi i Helena Helena i Sandi s braćom Hadžić - 5 Helena i Sandi s braćom Hadžić - 6 Helena i Sandi s braćom Hadžić - 4 +27 Helena i Sandi s braćom Hadžić - 3 Celebrity Obiteljski nastup našeg uspješnog tiktokera rasplakao njihovu majku u publici: ''Brutalni ste, može biti ponosna!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene