Misteriozna ljepotica

Svoj privatni život drži u potpunoj tajnosti, ali ovaj put se nije skrivala od fotografa koji su je slijedili u stopu

Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: AFP) Eva Mendes (Foto: Instagram) Ryan Gosling i Eva Mendes 4 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Getty Images) Eva Mendes (Foto: Profimedia) +0 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Mendes rijetko se pojavljuje u javnosti, ali fotografi su je ovoga puta uspjeli uhvatiti u šetnji s kćerkom.

Holivudska glumica Eva Mendes oduvijek je imala savršen smisao za modu i odijevanje sa stilom, a čak se i sama upustila u dizajnerske vode i kreirala kolekciju za brend "New York&Company".

Pogledaj i ovo Eva Mendes "Mi to ne radimo" Jednu od najljepših žena u javnosti ne viđamo s mužem, a sada je otkrila i zašto ne želi s njim nikamo ići

Iako se ne pojavljuje više često u javnosti jer je posvećena obitelji i odgoju kćeri Esmeralde Amade i Amade Lee koje je dobila s partnerom i glumcem Ryanom Goslingom, 45-godišnja Eva ovih je dana snimljena u šetnji u haljini s uzorkom koji je pravi hit sezone.

Za opuštenu šetnju s mlađom kćeri Esmeraldom, Eva ja odabrala zelenu haljinu s bijelim točkicama i bijele kožne natikače, visoki rep, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala.

Ryan i Amada ovog puta im se nisu pridružili, no veza između sretnog para je snažnija nego ikad.

"Ryan je totalno zaljubljen u Evu. Njegov glavni cilj u životu je usrećiti je", otkrio je izvor blizak paru za Us Weekly.

Inače, Ryan i Eva poznati su kao jedan od parova s najstabilnijom vezom u Hollywoodu koji čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jessie J (Foto: Instagram) Jessie J (Foto: Instagram) Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) +2 Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Celebrity Pjevačica se obračunala s dušebrižnicima koji ju kritiziraju zbog jedne stvari: "Imam ogledalo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene