Dala si je truda

Imala je problema s viškom kilograma u trudnoći, ali danas joj se svi dive: "Kako je ovo moguće?"

Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) +0 Eva Longoria (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Longoria ponosno pokazuje svoje liniju na kojoj neumorno radi i hvali se rezultatima.

Američka glumica Eva Longoria i zvijezda serije "Očajne kućanice" uživa u tropskoj izolaciji zajedno sa svojom obitelji, suprugom Joseom Bastonom i njihovim 2-godišnjim sinom Santiagom, a svoje trenutke uživanja dijeli sa 7,9 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu.

Mnogi su se tako imali priliku diviti figuri i vitkoj liniji ove 45-godišnjakinje, i to na fotografiji koja je snimljena dok pozira na jahti u bijelom, jednodijelnom badiću.

"Dobar dan, ljepotice", "Kako je ovo moguće", "Svaka ti čast, uživaj", "Predivna si", "Lijepa izvana i iznutra", "Prekrasna i seksi", poručili su joj pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Eva je prije dvije godine rodila sina Santiaga, a tijekom trudnoće je imala problema s viškom kilograma i nije, no nakon nje se posvetila brzom povratku u top formu, što joj je očito i više nego uspjelo.

Tijekom posljednja četiri mjeseca Eva je sve redovito izvještavala o svom vježbanju u karanteni zbog koronavirusa, a kod kuće je čak uredila improviziranu teretanu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene