pogledajte popis finalista

Kakva šteta! Mia Dimšić nije prošla u finale Eurosonga, no komentari na njezin nastup su posve druga priča

Mia Dimšić Mia Dimšić Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić - 6 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 6 +6 Mia Dimšić - 5 Galerija

Mia Dimšić s pjesmom "Guilty Pleasure" nije prošla u finale Eurosonga. Pogledajte popis prvih 10 finalista.

U prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga svoj prolazak u finale izborili su predstavnici 10 zemalja, među kojima se, nažalost, nije našla naša Mia Dimšić.

Pogledaj i ovo Mia Dimšić Snimila ga je u Osijeku Pogledajte spot za pjesmu s kojom će nas Mia Dimšić predstavljati na Eurosongu, svi komentiraju istu stvar!

Zemlje koje odlaze u finale Eurosonga su Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska.

Mia je sa svojom pjesmom "Guilty Pleasure" nastupila 11. po redu, a kako je najavila prije dolaska u Torino, potpuno je izmijenila svoj nastup s Dore.

Ovaj put pratilo ju je troje plesača, kojima se i sama u jednom trenutku pridružila u koreografiji. Na kraju je zapjevala i na hrvatskom.

Drugačiji je bio i njezin outfit, a nosila je ružičastu kreaciju domaćeg modnog dvojica ELFS. Zanimljivo je i da je Mia u Italiji uoči Eurosonga odlučila promijeniti i frizuru.

"Europa, volimo vas", poručila je nakon nastupa, a zatim je i zahvalila na talijanskom.

Reakcije na njezin nastup na društvenim mrežama uglavnom su jako pozitivne.

"Obožavam ovu pjesmu", "Sjajna je", "Odlično iznenađenje iz Hrvatske", "Prekrasna pjesma", "Divan glas", neki su od brojnih komentara Mijinih novostečenih obožavatelja iz raznih krajeva svijeta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Druga polufinalna večer Eurosonga održat će se u četvrtak, 12. svibnja, a veliko finale zakazano je za subotu, 14. svibnja.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić - 1 +10 Mia Dimšić - 2 Celebrity Naša Mia u Torinu zapjevala na hrvatskom i predstavila potpuno drugačiji nastup od pobjedničkog s Dore!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +6 Ronela Hajati Celebrity Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene