Zgodna žena!

Bolju polovicu najseksi zvjezdanog para fotografi su pratili u stopu, nije teško pogoditi zašto je to tako

Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Getty Images) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: AFP) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) +0 Elsa Pataky (Foto: Instagram) Galerija

Elsa Pataky iskoristila je sunčani dan za plažu, gdje je povela i djecu, dok njezin suprug Chris Hemsworth snima film o Hulku Hoganu. Zgodnu Španjolku fotografi su pratili u stopu, a pokazala je svoje zamamno tijelo.

Španjolska glumica i manekenka Elsa Pataky i njezin suprug, glumac Chris Hemsworth, slove kao jedan od najatraktivnijih zvjezdanih parova, a dok on ima pune ruke posla zbog novog filma o Hulgu Hoganu koji snima, ona je odlučila s djecom provesti dan na plaži.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

Fotografi su je uhvatili dok se šetala plažom Wategos u Byron Bayju. Od sunca se zaštitila velikim slamnatim šeširom, a u jednodijelnom badiću pokazala je svoju savršeno isklesanu figuru. Vidno raspoložena, Elsa je uzela i dodatne satove surfanja, a skupa s instruktorom i svojom djecom provela je aktivan dan na plaži dok Australiju muče velike vrućine.

Španjolska zvijezda s australskim glumcem Chrisom u braku je od 2010. godine, a par je dobio troje djece. Imaju kćer Indiju i blizance Sashu i Tristana.

Pred oltar su stali nakon samo tri mjeseca veze, a nakon što su nekoliko godina živjeli u Los Angelesu, s djecom su se 2014. preselili u Australiju. Žive u kući na osami vrijednoj 20 milijuna dolara, a u blizini su im plaže koje redovito posjećuju.

Svoj američki dom zamijenili su australskim te su često pričali kako su ondje sretniji no ikada. Elsa inače često na društvenim mrežama promovira zdrav način življenja te s obožavateljima dijeli detalje svojih treninga s osobnim trenerom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene