nije joj jasno

Obara s nogu ni dva mjeseca nakon poroda, a već se vratila i manekenstvu, no njene nove fotke uspjele su uvrijediti neke muškarce

Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: Profimedia) Elsa Hosk (Foto: AFP) +0 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Galerija

Elsa Hosk je na Instagramu otkrila da se vraća na posao sedam tjedana nakon pororda i objavila fotografije na kojima doji kći koje su neke uvrijedile.

Jedna od trenutno najtraženijih manekenki na svijetu, Šveđanka Elsa Hosk (32), prije sedam tjedana rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu kojoj je dala neobično ime Tuulikki, a sada se već vratila na posao.

Pogledaj i ovo Elsa Hosk (Foto: AFP) Uživa u majčinstvu Objavila je potpuno gole fotke sebe i djeteta, jednima je to prekrasan prizor, drugi nemaju baš lijepe komentare

"Mamin prvi dan povratka na set, a pogodite tko je došao sa mnom", napisala je na Instagramu pored fotografija na kojima u automobili doji kći u elegantnom izdanju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli elsa hosk (@hoskelsa)

A iako su joj mnogi oduševljeni obožavatelji poručili kako na fotkama izgleda zanosno, bilo je i onih kojima je nešto zasmetalo, na što se manekenka požalila u svojim Instagram Storyjima, gdje je podijelila i fotke sa svojeg prvog snimanja nakon porođaja.

"Zanimljivo mi je koliko sam dobila poruka od muškaraca koje su uvrijedile fotografije na kojima dojim. Zašto bi najprirodnija stvar na svijetu ikoga vrijeđala? Grudi doslovno postoje da bismo mogli hraniti svoju djecu", napisala je Elsa koju na društvenoj mreži pravi više od 6,4 milijuna ljudi.

Otac njene kćeri je Tom Daly s kojim je u sretnoj vezi od 2015. godine, a uz njih se dosad nisu vezali nikakvi tračevi ni skandali.

Manekenka je vijest da čeka dijete objavila na Instagramu uz fotografije na kojima je gola, a tada je već bila na pola trudnoće.

Elsa je u svijet mode ušla sa samo 14 godina, a tijekom srednje škole bavila se i košarkom. Nakon što je maturirala, preselila se u SAD, gdje je uspjela ostvariti zavidnu karijeru kao jedna od anđelica Victoria's Secreta, a postala je i jedan od najtraženijih svjetskih supermodela.

No njen put do uspjeha nije bio lagan. Prošle je godine progovorila o svojoj ovisnosti alkoholu s kojom se borila na svojim manekenskim početcima i koju je uspjela pobijediti prije nešto više od 10 godina.

"Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da tu postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni", priznala je tada manekenka.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Andrej Kramarić oženio se dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković, s kojom čeka dijete! Pogledajte prve fotke presretnih mladenaca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene