''Wow, mala!''

Ella Dvornik novom fotkom pokrenula lavinu komentara, usporedili je s jednom od najvećih seks-bomba svih vremena!

Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +18 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik iznenadila je svoje pratitelje novom fotografijom na kojoj je potpuno sređena, a u komentarima su je usporedili s filmskom seks-bombom 90-ih.

Ella Dvornik iznenadila je svoje pratitelje novom objavom na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Poput filmske zvijezde, Ella je potpuno sređena pozirala kod jednog vizažista, a na fotografiji je u prvi plan stavila dekolte u crnom sakou koji je po sebi imao par bisera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Subotic (@stefansubotic_makeup)

Baš poput barbike, Ella je bila izraženo našminkana i s plavom kosom, a neke od svojih pratitelja podsjetila je na poznatu seks-bombu 90-ih, Pamelu Anderson.

''PamElla'', ''Hej Barbie!'', ''Fenomenalnoooo'', ''Pamela Anderson, sakrij se'', ''Wow, mala'', neki su od brojnih komentara na fotografiju, a Ella je prikupila čak 20 tisuća lajkova.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 +4 Nikol Bulat - 6 Nekad i sad Bivša feminemka žarila je i palila domaćom scenom, a danas ne nalikuje na sebe i živi potpuno drugačije

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 4 Kaja Vidmar - 5 Kaja Vidmar - 1 +19 Kaja Vidmar - 2 Celebrity Lijepa Kaja bodrila je svog Vrsaljka u teškom trenutku, ne krije koliko je ponosna na njega!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene