Ne mari za njih?

Stigle je najgore glasine u zadnjih 30 godina, ali ona razmjenjuje poljupce s 15 godina mlađom suprugom

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: AFP) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) +0 Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Galerija

Ellen DeGeneres snimljena je dok je razmjenjivala nježnosti sa suprugom Portiom de Rossi u Santa Barbari.

Jedna od najpopularnijih televizijskih voditeljica današnjice i komičarka Ellen DeGeneres nedavno se suočila s valom kritika na račun svog hladnog, bezobzirnog i nepravednog ponašanja prema ljudima s kojima radi, što je u potpunoj suprotnosti od njezine tople i ljubazne osobnosti i toga kako se predstavlja u javnosti posljednjih 30 godina.

Pogledaj i ovo Dodjela Oscara 2014. godine - 4 Svi su željeli taj selfie Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina od ove fotografije? Srušila je internet u par minuta i ispisala modernu povijest!

I dok američki mediji prenose kako je 62-godišnja Ellen zabrinuta za svoju karijeru i posao te da s velikim pozornošću prati optužbe koju pristižu na njezin račun, kamere su ju uhvatile u potpuno opuštenom izdanju, bez ijednog traga zabrinutosti na licu.

Voditeljica je snimljena dok je u društvu svoje 47-godišnje supruge Portie de Rossi odlazila na večeru u jedan restoran u Santa Barbari, a snimljene su u trenutku razmjenjivanja nježnosti i poljubaca, što inače rijetko rade u javnosti.

Dosad su karantenu provodile u svojoj luksuznoj kući u Santa Barbari, odakle je Ellen nastavila s emitiranjem svog showa tijekom pandemije koronavirusa koja nije zaobišla ni SAD.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Njoj blizak izvor nedavno je za Us Weekly izjavio kako je Ellen na rubu zbog glasina koje kruže o njoj i prikazuju je kao zlu osobu, a da je Portia njezin najveći oslonac.

"Ellen je jako zahvalna što ima Portiu u svom životu i što je ona njezina srodna duša", izjavio je izvor.

Ellen i Portia počele su vezu još 2004. godine, vjenčale su se četiri godine kasnije, nakon što je u Kaliforniji ukinuta zabrana sklapanja istospolnih brakova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene