Objava je hit!

Ella Dvornik prepričala urnebesnu situaciju s mužem pa se požalila da je postao pravi Hrvat: "Nestala je kraljevska krv"

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) Galerija

Ella Dvornik na Facebooku je prepričala smiješnu situaciju sa suprugom Charlesom Pearceom pa je zaključila da je postao pravi Hrvat.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik (31) u braku je s Englezom Charlesom Pearceom (44) s kojim ima dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren, i koji je zbog nje doselio u Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Obitelj je prošle godine iz Zagreba preselila u Istru, a Ella je sada na svojem Facebooku otkrila da se Charles dobro prilagodio životu u Lijepoj Našoj te se požalila i da se počeo ponašati kao tipični Hrvat.

"Pohrvatio mi se muž. Nestalo plina prošli tjedan, ja naručujem novi, jer realno nema ni grijanja i govori on 'ne treba nam više sad će zatoplit, treba samo malo ono za vodu, kuhanje, itd.' Ode RVATINA u Bauhaus i kupi one male električne grijalice za par sto kuna. I došao čovjek s plinom danas i napunio malo spremnik. Platim, vraćam se u kuću. I nisam nogom kročila još, a RVATINA se dere s kauča: 'DA NISI SLUČAJNO GRIJANJE UPALILA JESI ČULA?' Nestala kraljevska krv - službeno", napisala je Ella i nasmijala mnoge.

"Ruku na srce, dugo mu je trebalo", "Stopio se čovjek s okolinom", "Baš si me nasmijala", "Prilagodio se", neki su od brojnih komentara koje je dobila, a status je u kratkom roku skupio i preko 10 tisuća lajkova.

Podsjetimo, Ella i Charles vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu, a prije toga su bili pet godina u vezi. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 +3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 5 Nekad i sad Zbog silnih operacija više ne nalikuje na sebe, a sada tvrdi da su je umjetne grudi spasile od totalnog kraha!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene