Nekad je bila prava zvijezda!

Zbog silnih operacija više ne nalikuje na sebe, a sada tvrdi da su je umjetne grudi spasile od totalnog kraha!

Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 5 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 1 +0 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Galerija

Kerry Katona kaže da je zaradila milijun funti zahvaljujući razgolićenim fotografijama koje objavljuje na stranicama sa ekskluzivnim pristupom.

Bivša pjevačica grupe Atomic Kitten Kerry Katona, počela je prodavati svoje ekskluzivne fotografije u donjem rublju na stranici OnlyFans tijekom izolacije zbog koronavirusa u svibnju 2020. godine, jer si nije mogla priuštiti plaćanje stanarine.

Pogledaj i ovo Kerry Katona e baš se promijenila! Nekadašnja slatkica i zvijezda grupe koja je bila hit 90-ih, više ne nalikuje na sebe od prije nekoliko godina!

Kerry je sada tvrdi kako je time zaradila milijun funti jer njezina stranica bilježi velik broj pretplatnika i tvrdi da su njezine grudi učinile milijunašicom nakon što je bila blizu bankrota.

"Iskreno, nikada nisam srela nikoga poput mene. Nekoga tko je bio na obje strane medalje - otišla u stečaj, postala milijunašica, pa ponovno završila u stečaju i ponovno postala milijunašica. Tko to radi? To je do OnlyFansa i ovih beba! Jako sam zahvalna na njima! Bila sam na rubu svog trećeg bankrota za vrijeme prvog lockdowna, bilo je tako teško. I tada mi je pala na pamet ideja da otvorim račun na OnlyFans i sada mi je jako drago što sam to učinila", izjavila je Kerry za Mirror.

Kerry je zbog financijskih problema u kojima se našla bila prisiljena prodati dragocjeni vjenčani dar svog bivšeg supruga Briana McFaddena kako bi pokrila troškove stanarine.

"Nisam mogla platiti ni stanarinu. Imala sam veliki džuboks koji sam dobila od Briana, u njemu je bila sva moju omiljena glazba. No nisam si mogla priuštiti plaćanje stanarine, pa iako vrijedi oko 16 tisuća funti, morala sam ga prodati za 1900 funti", objasnila je.

Kerry se proslavila u grupi Attomic Kitten, a danas umjesto pjevanjem pažnju javnosti plijeni svojim izgledom i novim načinom života i činjenicom da više na nalikuje na samu sebe od prije nekoliko godina.

Nerijetko šokira svojim fotografijama i snimkama koje objavljuje na društvenim mrežama, iako je oduvijek otvoreno govorila o strogim dijetama kojima se odlučila podvrgnuti nakon što je prikupila značajan višak kilograma. Nikada nije krila ni odlaske na estetske zahvate i nekoliko je puta o tome javno progovorila.

Sve je počelo nakon što je rodila i počela se boriti s mentalnim problemima, ali i ovisnošću o alkoholu. Tvrdi da je odluku o odlascima pod nož donijela zato jer je vjerovala da joj nikakve dijete niti vježbe neće pomoći, a liposukcija je bila jedan od prvih estetskih zahvata kojima se podvrgnula.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Celebrity Samo Seve može objaviti ovako seksi fotku i usput sve dobro nasmijati: ''Izgleda kao da sam sjela i nešto kontam...''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović +0 Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Lejla Filipović i Viktorija Rađa bile su duše zabave na fešti za Tarikov rođendan: ''Ta žena poljubila je moju ženu!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene