Kako se vama sviđa?

Domaća glumica odlučila se na drastičnu promjenu imidža: Inspiraciju pronašla u 80-ima?

Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ecija Ojdanić i Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Ples sa zvijedama: Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ecija Ojdanić (Foto: Goran Perešin) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) +5 Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ojdanić pokazala je novu frizuru na svom profilu na Instagramu.

Domaća glumica, koju smo donedavno gledali u showu "Ples sa zvijezdama" Ecija Ojdanić, na društvenim se mrežama pohvalila drastičnom promjenom imidža.

Pogledaj i ovo Otvorenje salona žena zmaj Ecija Ojdanić pomutila pamet kratkom haljinom, a u ovom outfitu teško bi itko mogao pogoditi koliko ima godina!

Ecija je tako ljeto odlučila započeti s novim frizurom u stilu 80-godina, točnije sitnim, tamnim kovrčama i kraćom dužinom kose. S novim izgledom prošetala je zagrebačkim ali i dubrovačkim ulicama. Sa sličnom je frizurom nastupila i u "Plesu sa zvijezdama" na temu 80-ih godina pa je moguće da ju je upravo to inspiriralo i potaknulo na promjenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Lijepa glumica je svom profilu nedvno pokazala kako je izgledala prije 14 godina i pritom otkrila kako godine na nju nisu ostavile trage, a emotivnom objavom i fotografijama obilježila je devetu godišnjicu braka sa suprugom Robertom Orhelom.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) +6 Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Celebrity Ova plavokosa zavodnica obožava poduzetnike, a zbog veze sa zadnjim u nizu posebno je plijenila pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene