Kakve ljepotice!

Naše glumačke zvijezde iznenadile zajedničkom fotografijom, svi se pitaju što to spremaju!

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Bojan Zibar/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ecija Ojdanić Galerija

Ecija Ojdanić objavila je fotografiju s kolegicom Martinom Stjepanović, koju trenutačno gledamo u seriji "Dar Mar".

Glumica Ecija Ojdanić na svom je Instagramu najavila novi projekt na kojem je počela raditi ovih dana, a sudeći prema najnovijoj fotografiji koju je objavila, imat ćemo ju priliku gledati u seriji Nove TV "Dar Mar".

Pogledaj i ovo Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 2 Čestitamo! Dodjela Večernjakove ruže: Valentina Baus i Dino Goleš dobitnici su nagrade za Novo lice godine!

Nakon što je početkom tjedna napisala da je ponedjeljak dobar dan za početak snimanja i da se nešto novo sprema, Ecija je sada objavila fotografiju na kojoj pozira s kolegicom Martinom Stjepanović, koja također glumi u "Dar Maru".

"Falile se Dizmovčanke da su lipše nego Gizmovčanke", napisala je Ecija uz objavu na kojoj su ona i Martina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

"Prekrasne ste", "Slatkice", "Je l' to glumiš u 'Dar Maru'? Divno, jedva čekam vidjeti te", "Dizmovčanke, Gizmovčanke ne kužim, ali kužim koja je ljepša", "Obje ste kao metak", dio je komentara Ecijinih pratitelja.

Glumac Fabijan Pavao Medvešek, koji je gledatelje osvojio ulogom Branka, omiljenog policajca u hit-seriji Nove TV "Dar Mar“, ali i talentom koji je pokazao u showu "Tvoje lice zvuči poznato“, u utrci je za medijsku nagradu Večernjakova ruža u kategoriji Novo lice godine.

Podržite ga svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) +4 Za pjevačicu Bernardu Bruno prepreka nema (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 5 Senidah (Foto: Instagram) - 6 Senidah (Foto: Instagram) - 8 +3 Senidah (Foto: Instagram) - 4 Celebrity Senidah iznenadila fotkom s dečkom kojeg je godinama skrivala od javnosti, zna se i tko je on
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene