broji sitno do poroda

Ecija Belošević otkrila koliko je kila dobila u trudnoći: "Imamo rekorderke u oba smjera"

Ecija Belošević - 5 Ecija Belošević - 5 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić - storij Ecija i Goran Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 3 Ecija i Goran Belošević - 1 Ecija i Goran Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 3 Ecija i Goran Belošević - 4 Ecija i Goran Belošević - 6 Ecija i Goran Belošević - 7 Ecija i Goran Belošević - 2 +19 Ecija i Goran Belošević - 3 Galerija

Ecija Belošević objavila je selfie u ogledalu na kojem pokazuje svoj trudnički trbuščić pa otkrila koliko je kila dobila do sada.

Radijska voditeljica Ecija Belošević otkrila je na Instagramu da je dobila deset kilograma u trudnoći.

Zatim je upitala njih u anketi koliko su one dobile, a jedna od pratiteljica je rekla da je dobila čak 33 kilograma, dok je druga napisala da je u obje trudnoće dobila samo šest kila.

"Imamo rekorderke u oba smjera", poručila je Ecija pa dodala emotikon trudnice.

Ecija je nedavno napravila i baby shower u kojem je otkrila da će roditi sina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Također, par dana poslije proslavila je i svoju prvu godišnjicu braka sa suprugom Goranom. Na proslavi su bili samo obitelj, prijatelji i kumovi, a ona je u svojoj objavi pratiteljima dočarala i kako je to sve izgledalo.

Podsjetimo, Beloševići su se vjenčali prošle godine na otočiću Vrniku pokraj Korčule nakon romantičnih zaruka u Italiji poslije šest mjeseci veze, a prije nekoliko tjedana otkrili su da čekaju svoje prvo dijete, a beba bi trebala stići krajem studenog ili početkom prosinca.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Romana Nikolić - 2 Romana Nikolić - 3 Romana Nikolić - 4 Romana Nikolić - 1 +6 Romana Nikolić - 6 Celebrity Svi govore o haljini dubljeg dekoltea koju je naša zastupnica odabrala za pojavljivanje u Saboru

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 5 +27 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari navukla crvene kupaće tangice pa uz poznate stihove objasnila da ljeto za nju još nije gotovo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene