Šok i razočaranje!

Zemlja domaćin Eurosonga bez predstavnika u finalu, Duncan Laurence neće nastupiti, a razlog za to je itekako opravdan

Duncan Laurence (Foto: Getty Images) Duncan Laurence (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Duncan Laurence (Foto: Getty Images) Duncan Laurence (Foto: Getty Images) Duncan Laurence (Foto: Screenshot Youtube) +0 Duncan Laurence (Foto: Screenshot Youtube) Galerija

Duncan Laurence neće nastupiti u finalu Eurosonga jer je pozitivan na koronavirus.

Nizozemski pjevač Duncan Laurence koji je ovogodišnji Eurosong i doveo u svoju zemlju nakon što je pobijedio 2019. godine, neće nastupati u finalu natjecanja.

Pogledaj i ovo Let 3 "najbolji video ikad" Let 3 iz Dubaija uputio originalnu podršku Baby Lasagni: "Razvali ih, mokre puse!"

Vijest je to koja je objavljena na službenim stranicama Eurosonga, a kao razlog navodi se njegov pozitivan test na koronavirus. Isti mu je prije nekoliko dana bio negativan pa je i zapjevao na otvorenju prve polufinalne večeri, no samo dan kasnije primijetio je blage simptome nakon čega se ponovno testirao.

"Naravno da smo razočarani, ponajprije zbog Duncana, koji je zaslužio javni nastup na našoj eurovizijskoj pozornici nakon njegove pobjede 2019. i svjetskog uspjeha "Arcadea". Ne možemo biti ponosniji na naše otvaranje prvog polufinala. Naravno, želimo Duncanu brz oporavak", izjavio je izvršni direktor Eurosonga Sietse Bakker.

A ponajviše je razočaran i sam Duncan što je potvrdio njegov glasnogovornik.

"Duncan je veoma razočaran jer je ovo jedva čekao dvije godine. Jako smo sretni što će biti vidljiv u finalu u subotu 22. svibnja" stoji u izjavi njegova menadžmenta.

Duncan nije jedini izvođač koji zbog korone neće moći nastupati. Jučer je naime objavljena vijest kako u svom polufinalu fizički neće biti islandski predstavnici Daði Freyr & Gagnamagnið nakon što je klavijaturist Jóhann Sigurður dobio pozitivan nalaz. Tako ćemo umjesto nastupa uživo, gledati snimku s druge tehničke probe.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina je poraz na Eurosongu podnijela uzdignute glave, a pohvalila se i jednim posebnim iznenađenjem fana s Instagrama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene