Naša diva!

Doris Dragović priredila je spektakl za 20 tisuća ljudi, posebno emotivan trenutak bio je kada se prisjetila Jasmina Stavrosa!

Doris Dragović - 1 Doris Dragović - 1 Nera Simic/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović koncert Arena - 10 Doris Dragović koncert Arena - 11 Doris Dragović koncert Arena - 14 Doris Dragović koncert Arena - 5 Doris Dragović koncert Arena - 1 Doris Dragović koncert Arena - 2 Doris Dragović koncert Arena - 3 Doris Dragović koncert Arena - 4 Doris Dragović koncert Arena - 6 Doris Dragović koncert Arena - 7 +9 Doris Dragović koncert Arena - 8 Galerija

Vlasnica jednog od najljepših vokala hrvatske glazbene scene Doris Dragović ponovno je dokazala da ni nakon četiri desetljeća karijere ne silazi s vrha. Briljantnim nastupom u zagrebačkoj Areni oduševila je gotovo 20 tisuća obožavatelja, koji su u glas pjevali njezine najveće hitove.

Doris Dragović briljantnim je nastupom u zagrebačkoj Areni oduševila 20 tisuća ljudi.

"Nemam riječi da vam kažem koliko se osjećam zahvalno i koliko me zadužite kada ovako dođete i provedete svoj dan, svoju večer sa mnom! Neprocjenjivo", poručila je glazbena diva publici u Areni.

Posebno emotivno bilo je kada se prisjetila pokojnog kolege Jasmina Stavrosa i zapjevala jedan od njegovih najvećih hitova  "Umoran", koji je publika dočekala s oduševljenjem.

Uz pratnju dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki i saxofonistice Lane Škrgatić otpjevala je pjesmu glazbene legende Tine Turner "We don’t need another hero". Upravo ovom pjesmom se zahvalila i Zagrepčankama, te prisjetila anegdote: "Zagrepčanke su me puno zadužile u životu, jeste li znali da su me na veličanstveni put kada smo išli s pjesmom Marija Magdalena u Izrael ispratile Zagrebačke mažoretkinje? Bila je rana zora, jutro, ali one su došle. Mi smo se radi toga već osjećali kao kraljevi, kao pobjednici… Još je puno Zagrepčanki u mome životu…"

U jednom trenutku Doris je pozornicu prepustila orkestru i gostima Martinu Kutnaru na violončelu i Mateju Mihaljeviću na violini. Glazbeno zadovoljstvo u prepunoj zagrebačkoj Areni sa svojim bendom upotpunio je Ante Gelo. Na poseban način Doris je najavila svoju pjesmu "Jedini", koju je posvetila suprugu koji se nalazio u publici.

Pjesmama uz koje su odrastale generacije okupljene je uistinu provela kroz vrijeme kao što je i najavila na početku koncerta.
"Selim ti ja", "Željo moja", "Ti", "Krivi ljudi", "Zemlja i stina", "Dajem ti srce", "Marija Magdalena","Ljubav stara", "Baklje ivanjske", a maestralan koncert koji je trajao gotovo tri sata završio je bezvremenskim hitom "Malo mi za sriću triba".

"Sve ću vas zaključat u srce, tamo vam je mjesto i ponijeti sa sobom u život", riječi su kojima se glazbena diva oprostila od publike, na prvom, od rasprodana dva koncerta u zagrebačkoj Areni. Vjernim fanovima obećala je da će se i za par godina vratiti na najveću hrvatsku pozornicu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene