Ispao je tik do polufinala

Dominik podijelio savjet mentora Stjepana koji će zauvijek pamtiti, a evo i što ga je najviše pogodilo nakon izlaska iz MasterChefa!

Dominik Škalec - 2 Dominik Škalec - 2 Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Škalec - 11 Dominik Škalec - 10 Dominik Škalec - 9 Dominik Škalec - 8 Dominik Škalec - 7 Dominik Škalec - 6 Dominik Škalec - 5 Dominik Škalec - 4 Dominik Škalec - 3 Dominik Škalec - 2 +4 Dominik Škalec - 1 Galerija

Dominik Škalec od početka se visoko postavio sa svojim kulinarskim znanjem, a iako veliku želju za pobjedom nije ispunio, osvojio je visoko četvrto mjesto, za naš portal podijelio je svoje dojmove.

Dominik Škalec 18-godišnjak je iz Zaboka koji je pri samom dolasku u MasterChef visoko postavio ljestvicu svojim kulinarskim znanjem, a njegov trud doveo ga je do visokog četvrtog mjesta. Za naš portal nakon ispadanja podijelio je svoje dojmove i kako gleda na svoje MasterChef putovanje.

''Naravno da mi je malo žao što nisam ušao u finale, ali s druge strane i top 4 je jako veliki uspjeh stoga mi to ne stvara sad neki presing. Uživao sam u MasterChefu i to me je zapravo najviše i pogodilo jer sve što je lijepo ti je žao da završi'', govori nam.

Od svih jela koje je spremio izdvojio je nekoliko kojima se izuzetno ponosi.

''Ponosan sam na više svojih jela, ali ako moram baš birati, definitivno sam ponosan na svoje brizle, jela od piletine, čokolade i voća te na patku s mlincima.''

U natjecanju su ostala tri kandidata, a evo i tko mu je favorit za pobjedu.

''Favorit za pobjedu mi je Luka. Luka je smiren, dobro barata tehnikama i okusima, inovativan je, ima dobre ideje i mislim da bi on to mogao riješiti hladne glave.''

Dominikova obitelj bavi se ugostiteljstvom, a nama je otkrio i kakav je njegov plan za dalje.

''Prvi korak nakon MasterChefa mi je zapravo i ono što najviše volim, idem kuhati i stvarati priču. Karijeru ću nastaviti u restoranu Baltazar uz chefa kuhinje Matiju Bregeša'', pohvalio se.

Dominiku je mentor bio Stjepan, a nama je rekao koji će njegov savjet najviše pamtiti.

''Prije svega bih se htio zahvaliti mentoru Stipi na svim lijepim riječima, na svim kritikama koje su mi rečene, ali samo iz razloga da bih bio bolji kuhar. Hvala vam puno, a što se tiče savjeta najviše ću pamtiti: ''Više vjeruj u sebe znanje imaš, tehnike imaš, kuhati znaš tak da se opusti i uživaj dok radiš ono sto najviše voliš''.

U showu je bilo svega: suza, napetosti, trenutaka u kojima je gorjelo pod petama, ali Dominik će, kao i ostali kandidati pamtiti ono najbolje.

''Uvijek ću pamtiti sve dijelove kada smo umirali od smijeha na setu te kada su kuhali s nama naši najbliži. ''

MasterChef natjecanje samo što nije završilo, a tek kreće najnapetiji dio. U polufinalu ostaju Manuel Crnobrnja, Sarah Mikulec i Luka Veić, a tko će se od njih izboriti za finale i odnijeti titulu najboljeg amaterskog kuhara saznat ćete uskoro.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev s mamom, bratom i sestrom +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinja Celebrity Lijepa Luce opet je viđena u društvu friško rastavljenog glazbenika, odala ih je njezina kolegica iz Kumova, a šuškanja o ljubavi su sve glasnija!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kristin Minter kao Heather McCallister - 1 Kristin Minter kao Heather McCallister - 2 Kristin Minter kao Heather McCallister - 3 Kristin Minter - 3 +11 Kristin Minter - 2 Nekad i sad Glumila je Kevinovu stariju sestru, a godinama kasnije priznala je da ju je nakon izlaska filma nešto jako pogodilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene