Top izbor!

Domenicu ne viđamo često u ovako seksi izdanju: Oduševila u haljini s prorezima na pravom mjestu!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela PR 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela i Marko Tolja Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić Domenica Žuvela i Mia Dimšić Domenica Žuvela i Mia Dimšić Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela +21 Domenica Žuvela Galerija

Domenica Žuvela zasjala je na otvaranju baroknog ljetnikovca u cvjetnoj haljini, a družila se s brojnim poznatim hrvatskim damama.

Domenica Žuvela oduševila je izgledom na otvaranju baroknog ljetnikovca iz 18. stoljeća na obali Tučepa.

Pogledaj i ovo Atmosfera na nastupu Domenice Žuvele "Ovaj prohodao!" Snimka starijeg gospodina na koncertu Domenice nasmijala je sve redom, pogledajte što je napravio kad ga je ponijela pjesma!

Pjevačica je za tu prigodu odjenula cvjetnu haljinu s prorezima koji su istaknuli njezin dekolte, a sve je kombinirala s crvenim sandalama na petu.

Domenici su društvo pravili i drugi poznati, poput Korane Gvozdić i Ivana Šarića, Nataše Janjić i bivše Miss Hrvatske Fani Čapalije.

Atmosferu je dodatno podigao i glazbenik Marko Tolja, kojem se Domenica pridružila, pa su zajedno kratko i zapjevali.

Domenica nije mogla ni slutiti da će uskoro čuti jednu predivnu vijest, a to je da joj je vjenčana kuma Hana Huljić postala majka djevojčice Albe.

Inače, zgodnu pjevačicu ove smo godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se i da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +25 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene