baš ih je zaredala!

Još jedno golišavo izdanje domaće pjevačice, hrabro je pokazala čipkasti grudnjak na crvenom tepihu!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Nera Simic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 +19 Domenica Žuvela - 1 Galerija

Domenica Žuvela pojavila se na svečanom proglašenju nominacija za nagradu Porin u izdanju u kojem je bila mamac za poglede.

Pjevačica Domenica Žuvela (30) u zadnje vrijeme ne prestaje nizati seksi izdanja.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela "Morska vila" Naša lijepa pjevačica u bazenu pokazala oblikovano tijelo, a obožavateljima je priuštila najbolji mogući pogled!

Nakon što je na dodjeli nagrada MAC u Beogradu zablistala u haljini s prorezima na bokovima i leđima, sada je na svečanom proglašenju nominacija za nagradu Porin pokazala još više gole kože.

Nosila je sako zanimljivog kroja koji je odrezan po sredini i ispod kojeg je obukla samo čipkasti grudnjak, a pokazala je i utegnuti trbuh.

Inače, Domenicu smo prošle godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +8 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Jakov Kitarović snimljen u izlasku bez supruge Kolinde, a poznato je i zašto se više nigdje ne pojavljuju zajedno

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 2 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 4 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 5 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 7 +20 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 1 Zanimljivosti Tko su djeca Miroslava Ćire Blaževića? Iza sebe je ostavio dvije kćeri i sina, a nije skrivao tko mu je najdraži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene