riješen misterij

Evo kako izgleda Domenicin dečko kojeg skriva od javnosti, osvanuo je na fotografijama s fešte Hane i Petra Graše!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica i Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica i Vilibald Vuco - 6 Domenica Žuvela Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica Žuvela +9 Domenica Žuvela Galerija

Domenica Žuvela u vezi je s odvjetnikom Ivanom Bačićem kojeg skriva od javnosti, no pojavio se na fotografijama sa slavlja uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje su objavljene na Facebooku restorana.

Pjevačica Domenica Žuvela dugo je skrivala da je u vezi, no sada se doznalo da ljubi odvjetnika Ivana Bačića s Korčule.

Pogledaj i ovo Domenica i Hana Huljić "Svašta novo radimo" Evo čime se Hana Huljić ovih dana bavila daleko od očiju javnosti, razotkrila ju je njezina kuma!

Svoj ljubavni status otkrila je u showu "Ples sa zvijezdama", i to baš u emisiji u kojoj je ispala iz natjecanja, a radilo se o obećanju koje je ranije pred kamerama dala voditeljici Maji Šuput.

"Ja sam žena od riječi pa ću reći da imam dečka", kazala je tada, ali nije htjela odati njegovo ime i otkrila ga je tek kasnije za magazin Story.

S obzirom na to da dosad nije objavila nijednu njihovu zajedničku fotografiju, nije se znalo ni kako Ivan izgleda, no ispostavilo se da se vidi na fotografijama s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

Domenicin dečko na grupnoj fotografiji stoji pored Grašina kuma i umirovljenog košarkaša Dina Rađe, kojeg je zagrlio.

Pjevačica je njihovu vezu kratko prokomentirala za DNEVNIK.HR.

"Iako smo već jako dugo skupa, od samog početka veze odlučili smo i trudili se držati vezu van medija, iako je sad to izašlo javno, stvarno bih voljela da taj dio života držimo za sebe jer mi je draže da moj ljubavni život bude što privatniji, barem u onim granicama koliko može biti", rekla nam je Domenica.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar +0 Slaven i Leo Bilić Celebrity Slaven Bilić na utakmicu poveo najstarijeg sina kojeg nemamo često priliku vidjeti, imaju potpuno različit imidž!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 4 +15 Vlatka Pokos - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene