Ljubav je sve jača

Ljubi zanosnu vršnjakinju svoje kćeri: Njemu su 63 godine, njoj 24, a šuška se i o vjenčanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolph Lundgren i Emma Krokdal često se mogu vidjeti dok odrađuju svakodnevne obveze ili idu u teretanu jer vole vježbati skupa.

Dolph Lundgren (63) i njegova 38 godina mlađa djevojka, osobna trenerica Emma Krokdal zaljubljeniji su nego ikad, a šuškalo se da su se vjenčali u tajnosti krajem prošle godine. 

Pogledaj i ovo showbuzz zaručeni golupčići Našao je ljubav s 39 godina mlađom koja je vršnjakinja njegove kćeri, predviđali su im ekspresan kraj, no oni uživaju i kritike ignoriraju

Par, koji često vježba skupa, viđen je u šetnji West Hollywoodom dok je odrađivao svoje obveze i oboje su bili u sportskom izdanju. Snagator Dolph nosio je upečatljivu crvenu trenirku i tenisice, dok je Emma imala na sebi crne hlačice i majicu, a na nogama starke. Oboje su nosili zaštitne maske, a Krokdal je lice sakrila i sunčanim naočalama.

Inače, Lundgren je u srpnju prošle godine zaprosio Krokdal, koja je vršnjakinja njegove kćeri Ide i mnogi smatraju da između njih postoji nevjerojatna sličnost, što je mnogima čudno. Sretnu vijest objavio je na svom Instagramu. "Nešto jako posebno dogodilo se u Švedskoj", napisao je Dolph, koji je romantičnu prosidbu odradio u Stockholmu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

U posljednje vrijeme pojavila se glasina da se glumac u tajnosti oženio Emmom jer je na njegovoj lijevoj ruci bio prsten. Ipak, ovog puta prstena nije bilo pa je možda bila riječ o nekom nakitu ili je poznati snagator odlučio ugasiti šuškanja. 

Lundgren je bio dva puta u braku. S prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka. Supružnici su dobili kćeri Idu i Gretu (18). 

Zbog dobne razlike par je bio izložen kritikama i predviđali su im da će brzo prekinuti, no čini se da je njihova ljubav sve jača. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene