Sve za nju!

Između njih je 39 godina razlike i ona je vršnjakinja njegove kćeri, ali zaručili su se i ne odvajaju se jedno od drugog

Dolph Lundgren i Emma Krokdal Dolph Lundgren i Emma Krokdal Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dolph Lundgren i Emma Krokdal Dolph Lundgren Dolph Lundgren Dolph Lundgren Dolph Lundgren Dolph Lundgren +0 Dolph Lundgren i Emma Krokdal Galerija

Legendarni snagator romantičnu večeru sa zaručnicom Emmom Krokdal nije propustio čak ni zbog ozljede noge, koju je sada pokazao pred paparazzima.

Legendarni snagator Dolph Lundgren ozlijedio je stopalo te trenutačno hoda uz pomoć štaka, ali poznatog glumca ni to nije spriječilo da izađe na večeru s 39 godina mlađom zaručnicom.

Pogledaj i ovo showbuzz Vršnjakinja je njegove kćeri Zaprosio ju je unatoč razlici od 39 godina i svi su predviđali brzi kraj te ljubav, ali oni su u sedmom nebu, čak i odjeću usklađuju

Mlađahna Emma Krokdal uz svog je partnera ponosno prošetala u kratkoj haljinici i visokim kožnim čizmama, dok je glumac na sebi imao crno odijelo.

Dvojac je snimljen na dolasku na večeru u Los Angelesu, a sudeći po izrazu njegova lica, Dolph baš i nije bio previše raspoložen za poziranje.

Podsjetimo, kad se pročulo za njihovu vezu, javnost je bila šokirana glumčevim izborom četiri desetljeća mlađe djevojke. Iako su im na početku svi predviđali brzi kraj, njihova ljubav s vremenom je sve jača, a prošle je godine poželio i da mu ona bude supruga.

Krokdal je inače vršnjakinja njegove kćeri Ide i mnogi smatraju da između njih postoji nevjerojatna sličnost, što je mnogima čudno.

Par zajedno trenira, a vidljivo je da je Dolph i u 65. godini u odličnoj formi kao na početku glumačke karijere.

Šveđanin često dobiva komplimente obožavatelja da se nije puno promijenio od prvog filma koji ga je proslavio, "Pogled na ubojstvo" iz 1985. Javnost ga je primijetila te iste godine kad se uz Sylvestera Stallonea pojavio i u akcijskom hitu "Rocky IV", za koji je morao proći audiciju koja je trajala devet mjeseci.

Lundgren se osim glumom bavi i režijom, a završio je školovanje za kemijskog inženjera i tehnologa te je vrsni majstor borilačkih vještina, koje su ga proslavile. Pripadnik je starije generacije filmskih akcijskih junaka iz 80-ih i prve polovice 90-ih, od kojih su najpoznatiji Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis.

Inače, glumac se ženio dva puta, a s prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka, a s njom je dobio kćeri Idu i Gretu.

Jedno vrijeme šuškalo se da su se i on i Emma već vjenčali jer je nosio prsten na ruci, ali je glumac ubrzo stao na kraj šuškanjima skinuvši prsten.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +0 Marko Perković Thompson Celebrity Thompson zatražio podršku u teškim trenucima, već mjesecima se diljem Hrvatske moli za ozdravljenje njegova 17-godišnjeg sina

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +30 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives podijelila romantičan trenutak, no sve je zasjenio veličanstveni dekolte: "Toga dana i nebo je slavilo ljubav"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene