Velika čast i priznanje

Andriji Jarku pripala već treća nagrada Zlatni studio za najboljeg TV novinara, Ivana Paradžiković najbolja je TV voditeljica!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Andrija Jarak Fabijan Pavao Medvešak Petar Grašo na setu serije Dar Mar Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 2 Andrija Jarak i Ivana Paradžiković Ivana Paradžiković i Andrija Jarak +0 Andrija Jarak i Ivana Paradžiković Galerija

U Zagrebu je večeras održana svečana dodjela medijske nagrade Zlatni studio, a u jakoj konkurenciji našli su se glumci, emisije, novinari, show i naslovna pjesma Nove TV.

Večeras je održano svečano proglašenje pobjednika medijske nagrade Zlatni studio u kategorijama - televizija, glazba, film, kazalište i radio u kojima je i ove godine konkurirala i Nova TV.

Pogledaj i ovo Mislav Bago, Rene Bitorajac, Igor Mešin, Andrija Jarak (FOTO: Pixell) Svijet voli pobjednike Bago, Jarak, Bitorajac, Mešin… Kreće utrka kakvu smo dugo čekali

A već prva nagrada u kategoriji najboljeg glumca otišla je u ruke Gorana Navojca za ulogu u filmu "Mare", kojeg smo inače gledali i kao člana žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato". U kategoriji najbolje ženske uloge nagradu je osvojila Ana Begić Tahiri za ulogu u predstavi "Idiot" HNK Zagreb, a koju pratimo i u seriji Nove TV "Dar Mar".

U jakoj konkurenciji za najboljeg TV novinara nagrada je i ove godine otišla u ruke Andrije Jarka

"Triput je triput! Ovo je treća nagrada Zlatni studio za mene, sretan sam, zahvalan i ponosan. Hvala gledateljima Nove TV i čitateljima Jutarnjeg lista, hvala svima i trudit ćemo se biti još bolji", izjavio je Andrija nakon preuzimanja nagrade. 

A nakon Andrije, nagrada za najbolju TV voditeljicu pripala je Ivani Paradžiković iz emisije "Provjereno", kojoj je ovo već drugi Zlatni studio.

"Ja nisam od velikih riječi za sebe, ali jesam kada se treba boriti za neke druge. Nisam navikla na ova svjetla, ali hvala svima", skromna je bila Ivana. 

U kategoriji najboljeg filma nagradu je osvojio film "Tereza 37", najbolje novo lice u kazalištu i na filmu je Matea Marušić, a Zlatni studio u kategoriji "Najbolja predstava" osvojila je predstava "Štajga".

U kategoriji najbolje filmske glumice nagradu je osvojila Marija Škaričić, a najbolja muška uloga je ona Miroslava Čabraje ("Štajga")

U kategoriji "radijska postaja" pobijedila je Radio Istra, a u kategoriji "radijski glas" nagrada je otišla u ruke Edite Lučić Jelić s Radio Dalmacije. U kategoriji za najbolju TV zabavu nagradu je osvojila emisija "The Voice". Nagradu za najbolju pjesmu osvojio je Massimo s pjesmom "Mali krug velikih ljudi".

U kategoriji najbolje TV emisije nominirani su bili RTL Direkt, Provjereno i Stani v Zagorju, a nagrada je otišla RTL Direktu.

U kategoriji za najboljeg pjevača nominirani su bili Massimo, Petar Grašo i Marko Tolja. Nagradu je osvojio Massimo, kojem je to drugi Zlatni studio večeras. Najbolja pjevačica je pak Jasna Zlokić.

Potom je uslijedila posebna dodjela i to nagrade Vlatki Kolarović, glavnoj urednici HTV-a 3, Ivani Kocelj, rukovoditeljici RJ-a Glazba HRT-a i ravnatelju HRT-a Kazimiru Bačiću za emisiju "Sunčana strana Prisavlja", open-air projekt na kojem su se održavali glazbeni i kulturni događaji uživo pred publikom i na malim ekranima.

Dodjela nagrada tradicionalno se održala u studiju "Anton Marti", uz poseban program pun glazbenih iznenađenja domaćih glazbenika i zvijezda.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Olivera i Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Celebrity Jovana Lola Balašević podijelila emotivnu objavu posvećenu ocu pa u trenu sve ostavila u suzama

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Zanimljivosti Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene