'Dobrodošao u klub'

Seve u ležernom izdanju prije koncerta: Osmijeh joj lijepo stoji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svoje oduševljenje podijelila je i s fanovima na Facebooku!

Pjevačica Severina tijekom subote održat će svoj prvi koncert u nizu na turneji 'Dobrodošao u klub' i to u Rijeci. Trenutačno se nalazi u holteu 'Bristolu', a odande ide u Dvoranu mladosti!

>> Severina: 'Ili ja idem mlađa, ili se nešto događa!'

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Svoje oduševljenje podijelila je i s fanovima na Facebooku gdje je objavila sliku na kojoj je snimljena s ekipom s kojom će i nastupiti. Osim toga, tijekom dana je otkrila i setlistu koju će večeras pjevati na koncertu.

Na fotografiji se Severina smije zajedno sa svojim kolegama, a odjevena je u ležerno izdanje pa se čini kako treme pred koncert uopće nema!

Nakon Rijeke Severina i karavana plesača i ostalih suradnika putuje za Beograd gdje će održati koncert 30.3. U turneji će biti uključeni brojni gradovi iz regije, pa tako nakon Beograda slijede koncerti u Skopju, Zagrebu, Ljubljani...

Severina, koja u posljednje vrijeme sve više održava kontakt sa publikom putem društvenih medija odnosno Facebooka, Pinteresta  i Twittera http://www.twitter.com/sevefanclub jutros je objavila i setlistu za večerašnji koncert. Uz brojne hitove koje će predstaviti bit će zanimljivo vidjeti i kako su Severina, Tomaž Pandur (art director turneje) te Anže Škrube (koreograf) u čitavu 'bajku u četiri čina' uklopili i trenutno megapopularni Harlem Shake!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene