djevojka iz sjene

Ekskluzivno! Lijepa Tamara progovorila o vjenčanju s Lukom Šulićem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Zagoranski otkrila nam je čime ju je osvojio Luka Šulić, jesu li počeli planirati vjenčanje, ali i kako se slaže s Jelenom Rozgom.

Za razliku od Hauserove partnerice Jelene Rozge, zaručnicu Luke Šulića rijetko imamo priliku vidjeti u medijima. Tamara Zagoranski svom dragom bezuvjetnu podršku pruža iz sjene pa se o ljepotici koja je osvojila srce poznatog violončelista malo zna.

Pogledaj i ovo showbuzz U duhu Olimpijade PROVOKATIVNI VIDEO 'Prljavi' ples Šulića i njegove Tamare oduševio obožavatelje

Ipak Tamaru smo sreli na zagrebačkoj promociji albuma 2Cellos pa smo iskoristili priliku da saznamo čime se bavi djevojka Luke Šulića, kako se slaže s Jelenom Rozgom te je li već odabrala vjenčanicu za svoj dan iz snova. "Bavim se osiguranjem, vodimo obiteljski posao. Ne šećem manekenskim pistama i nikada ni nisam šetala, to su neke krive informacije", govori nam Tamara.

U vezi s Lukom uživa od srpnja prošle godine, a nedavno su pale i zaruke i to na bajkovitom Novom Zelandu. "Da, istina je da smo zaručeni. Nemamo još datum vjenčanja, ali nadam se da će biti uskoro. Za sada još ništa nije spremno", otkriva atraktivna Slovenka.

A da joj s Lukom doista cvjetaju ruže potvrđuje i osmijeh koji Tamari ne silazi s lica na spomen njezinog zaručnika. "Uvijek je ljubazan, ima smisla za humor, voli me i sve bi napravio za mene. Jednostavan je i skroman", hvali ga ljepotica koja je na promociji albuma najviše vremena provela u društvu Jelene Rozge.

"U odličnim smo odnosima. Ne živimo u istom gradu, ali uvijek kad se sretnemo zajedno idemo na piće ili večeru", otkriva Tamara koja riječi hvale ne štedi ni kad je u pitanju novi album 2Cellosa. "To mi je, baš kao i Luki, najljepši album. Stvarno je emotivan i mislim da će to biti veliki hit. Dečki su ovo radili sa srcem, ovo je njihov stil muzike", zaključuje Tamara. Što je još otkrila pogledajte u videu Dnevnik.hr-a.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene