Same ljepotice oko njega

Slavni neženja izazvao pomutnju svojim isklesanim tijelom, ali i novim imidžem, pogledajte kako je reagirao kada je ugledao paparazze!

DJ Diplo DJ Diplo Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju DJ Diplo DJ Diplo - 3 DJ Diplo - 1 DJ Diplo - 2 +0 DJ Diplo Galerija

DJ Diplo pokazao je mišiće na plaži u Miamiju, a ovaj se put nije uspio sakriti pred dežurnim paparazzima.

Popularni američki producent DJ Diplo snimljen je na jednoj od plaža Miamija u društvu prijatelja i nepoznate ljepotice, a svojim je isklesanim i tetovažama ukrašenim tijelom brzo privukao pažnju paparazza.

Pogledaj i ovo showbuzz Kaos na karnevalu Prekinuo nastup i pobjegao da spasi život: Usred nastupa slavnog DJ-a upucani muškarac i žena

43-godišnji Diplo pohvalio se i novim imidžem, točnije novom bojom kose s kakvom ga dosad nismo imali prilike vidjeti.Slavni glazbenik, pravog imena Thomas Wesley Pentz, inače ne voli pažnju medija i krije se od objektiva, no ovaj im je put pozirao pokazujući mišiće.

Diplo se inače nikada nije ženio, no službeno je otac troje djece. Posljednjeg sina dobio je prije dvije godine s 32-godišnjom manekenkom i bivšom Miss Universe Jevon King, koja je identitet oca svog djeteta dugo držala u tajnosti. Drugo dvoje djece, sinove Lazrea i Locketta dijeli s bivšom partnericom Kathryn Lockhart.

"Hvala što ste mi dali život i pomogli mi ga stvoriti, ti najsnažnije majke na svijetu", napisao je prije gpdinu dana uz fotografiju na kojoj ga majka drži u naručju kao dijete, onu na kojoj Kathryn pozira s njihova dva sina i na posljetku uz onu na kojoj Jevona drži njihovog sina.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Ristović, Vidoje Ristović (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +5 Vidoje Ristović Celebrity U 44. godini preminuo Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, voditeljica je potvrdila tužnu vijest

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna u Areni - 3 Vanna u Areni - 4 Vanna u Areni - 7 Vanna u Areni - 9 +13 Vanna u Areni - 2 Celebrity Vanna u kratkoj haljini s prorezom izbacila gole noge u prvi plan, a zbog kombinezona s prozirnim dijelom nema tko joj se ne divi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene