Wow!

Vanna u kratkoj haljini s prorezom izbacila gole noge u prvi plan, a zbog kombinezona s prozirnim dijelom nema tko joj se ne divi!

Vanna Vanna Bruno Fantulin/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna u Areni - 3 Vanna u Areni - 4 Vanna u Areni - 7 Vanna u Areni - 9 Vanna u Areni - 2 Vanna u Areni - 1 Vanna u Areni - 10 Vanna u Areni - 8 Vanna u Areni - 6 Vanna u Areni - 5 +7 Larisa Lipovac Navojec Galerija

Vanna je velikim koncertom u Areni Zagreb proslavila 30 godina glazbene karijere, a na pozornici je zablistala u dvije kreacije.

Vanna je održala koncert za pamćenje u Areni Zagreb i s tisućama obožavatelja proslavila 30 godina više nego uspješne karijere, a na pozornici je zablistala u dvije besprijekorne kombinacije.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 12 a što je tek napravila s njima! Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

51-godišnja Vanna za svoju je veliku večer odabrala crni kombinezon s prozirnim dijelom s prednje strane koji je joj pristajao kao saliven, a atmosferu je dodatno zapalila u kratkoj haljini posutoj šljokicama u kojoj su njezine vitke noge bile u prvom planu.

"To je izvrstan osjećaj i to je nekako smisao svega što jedan glazbenik radi, da te pjesme prožive i da prođu taj test vremena kao i sve što čovjek radi u životu. Idealan scenarij je da zažive nekoliko desetljeća, tako da imam sreće što još uvijek i stvaram pjesme i vjerujem da će trajati kao i one starije. Ovo je Arena i ne idem ovdje svakih pet dana, tako da je fer pružiti presjek karijere i onoga što ljudi vole, a mislim da znam što vole jer puno je koncerata iza nas", izjavila je Vanna Dnevnik Nove TV prije početka koncerta.

Kao gosti nastupili su pjevačica Zsa Zsa, Ilan Kabiljo i Boytronic s kojim je nekad bila u jednoj od napopularnijih dance grupa E.T. Koncert su iz prvih redova pratila brojna poznata domaća lica poput plesačice i članice žirija showa "Ples sa zvijezdama" Larise Lipovac Navojec, Tatjane Jurić, Lane Klingor i Jacquesa Houdeka.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Cattrall - 1 Kim Cattrall - 3 Kim Cattrall - 2 Kim Cattrall (Foto: Profimedia) +5 Kim Cattrall (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pamtimo ju kao iznimnu ljepoticu opsjednutu mlađim muškarcima, ali ovih dana privlači poglede zbog očite promjene na licu

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović +11 Tea Tairović Celebrity Zaključila je da joj izgled ne donosi ništa dobro u životu, ali opaki dekolte voli pokazati dok skakuće pred svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene