skinula se u tange

Instagram senzacija začinila vikend mnogima, pokazala svoje bujno poprsje i pozadinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose je u samoizolaciji u svom stanu u Londonu, a s fanovima često dijeli sve detalje iz svoga doma. Pohvalila se kako nije odustala od vježbanja te da vrijeme krati čitanjem knjiga.

Instagram senzacija Demi Rose kvalitetno koristi vrijeme samoizolacije, a svoje bujne obline redovito pokazuje svojih 14 milijuna obožavatelja.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

Tijekom vikenda odlučila je pozirati samo u tangama i crnoj jakni, koja je više otkrivala nego skrivala. 25-godišnja manekenka pokazala je svoje bujno poprsje i pozadinu, a obožavatelji su je zasuli komentarima kako je predivna te ima savršeno tijelo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lockdown 🔒🖤 @capturethethroneclothing @crazycreampr #capturethethroneclothing #crazycreampr

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Demi Rose je u samoizolaciji u svom stanu u Londonu, a s fanovima često dijeli sve detalje iz svoga doma. Pohvalila se kako nije odustala od vježbanja te da vrijeme krati čitanjem knjiga.

Obožavateljima je poručila kako jedva čeka da pandemija prestane te da ode u toplije krajeve jer joj je dosadilo biti zakopčana do grla u Londonu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Celebrity Potpuno opušteno: Slavna manekenka se skinula u toples dok uživa u vikendu s mlađahnim suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene